Časté grganie 10 mesačného synčeka

dibisd
12. jan 2012

nas 10 mes. syncek staci ked sa napije caju a zacne grgat aj 10 x s casovym odstupom, alebo spapa 2-3 lyzicky jedla a viac nechce, lebo si musi grgnut. keby ho to netrapilo, neriesim, ale dokaze kvoli tomu riadne vyvadzat - natahuje sa, krici a odmieta jest alebo spat, kym nie je vygrgany. Vyrastie z toho, alebo je to vazny problem? riesili ste nieco podobne?

luciferkax
12. jan 2012

Možno neporadím, ale ja to zvalujem na "bacila vo vzduchu". aspon u nás je teraz takáto situácia, aj u mna, aj u obocho synov (3 roky a druhý 10 mesiacov). Neviem, či tvoj to robí od narodenia, ale u nás týžden nikto nič nejedol, fakt na lyžičky.. potom to prešlo, starší syn aj zvracial párkrát, ale potom bolo dobre.. momentálne sa už napchávame. aj tvoj je možno len prejedený

dibisd
autor
12. jan 2012

@luciferkax u nas to bude asi niecim inym, ma to v podstate od narodenia, ale stale som to brala tak, ze to babatka mavaju, ale uz mi to pride prilis dlho a zacinam mat obavy, ci je to OK. budem to riesit s Dr., len by som rada poznala skusenosti aj inych mamiciek. Ked som to Dr hovorila davnejsie, tak povedala, ze papa prilis hltavo. Ale on aj ked nepapa dlhsie, tak sa mu stale grga a vracaju sa mu do hrdielka sliny, ktore mu niekedy aj zabehnu.

dejka77
5. jún 2013

@dibisd Ahoj, chcela by som sa spytat ci ten problem s grganim uz ustupil. Presne to iste ma aj moj syn a uz mi to lezie riadne na nervy.

dibisd
autor
5. jún 2013

@dejka77 Ahoj, ano presiel. Ako dovrsil 13 mesiacov, zacal chodit a v podstate vsetky jeho traviace problemy (grganie, bolesti bruska) pominuli.