Pekný deň prajem.
-Mám 4m syna ktorý je na UM doteraz jedol každé 3h 120ml a bolo všetko v poriadku no neskôr začal aj 2h po jedení či už ležal alebo bol na rukách zvrátiť vodu akoby sa mu vrátila do úst iba voda, lekárka na to že máme vyradiť čaj aj vodu nech prijíma čisto iba mlieko. No nepomohlo... Po tom už to nebola iba voda začal zvracať mliečko akoby so slinami no proste klasika zvracanie, niekedy viac niekedy menej no niekedy bolo toho dosť.. Lekárka na to že mám znížiť dávku zo 120ml na 90ml a dávať častejšie každé 2.5h.. Tak som počúvla, no malý mi stále grcá aj pri odgrgnutí no aj dosť po tom.. Máme ho na rukách a vyjde to z neho síce nie v takom množstve ako pred tým ale z môjho hľadiska to nie je ani málo je to o niečo viac ako málo. Grgá a potom grcká. Máte niektorá skúsenosti? Poprípade čo by ste robili vy? Dali by ste spraviť nejaké vyšetrenia či? Podotýkam bruško ho nebolí aj keď grcká po tom sa usmeje. Už som zúfalá je to prvé dieťa no normálne mi to nepríde i keď vieš že bábätká zvracaju no nie po každom jedle a aj dve hodiny po tom či?
@mess123 my sme koli tomu prešli na nutrilon AR predpísala doktorka a presne tieto rady mi dávala predtým pomohlo až to mliečko. Uplne bábätko som prezliekala aj 6x za deň stále grckal.