Ahojte prosím vás viete mi poradit moj syn má často afty . Davam mu B vitamín pravidelne . Neviete mi poradit nieco voľne predajne a účinne na tento problem . Alebo ako to riesit komplexne ? Kde je chyba ze sa mu to tak casto tvorí? Je pravda ze si ešte casto pcha palce do ust a dáva tam aj ine predmety ale tomu úplne zabrániť neviem 🥺
Ahoj, mám dcérku 3,5 roka a s aftami bojujeme už asi rok. Naraz má aj 2-3 kusy veľké ako jednocentovka. Obvodná kázala dopĺňať vitamín B čo zmenu nevidím žiadnu. Imunologička sa vyjadrila že to môže byť imunitou poprípade malá je aj alergik tak z toho že má stále sopeľ a kašle. Jediné čo jej pomáha je striekať to tamtumverde sprejom stále dookola. Už som kúpila sirup imunoglukan tak po čase uvidím či jej to niečo spraví s imunitou.
Ahojte baby, môže to byť imunita ak by ste chceli pridám vás do skupiny na FB kde sa môžete veľa dozvedieť. Tekuté sirupy Harmonelo majú skvelé recenzie a pomáhajú pri rôznych zdravotných problémoch.
Na afty je vraj velmi dobry lyzin.aminokyselina.ale neskusala som,treba pogooglit
moze to byt oslabenou imunitou, tu by som podporila + nedavala kysle a tusim mliecne tie to zhorsuju