Častá stolica u štvormesačného dieťaťa

evitka83
13. nov 2014

Ahojte, moja dcera zacala od pondelka z nicohonic velmi casto kakat po malych davkach, ako ked ma babo par tyzdnov. Nema hnacku, ale sprcne do plienky aj kazdu hodinu. Farbu a konzistenciu to ma ako zdrava stolica. Mala aa tvari spokojne, brusku ju neboli. Je taka ako vzdy, len skratka zrazu inak kaka. V utorok sme boli na ockovani rotarixom, predtym som to doktorke spominala, povedala, ze sa tym nemam trapit, ze je to ok, ale ja som z toho aj tak nervozna, lebo je to uz 4. den a nezda sa mi to. Mate niekto podobnu skusenost?

hrjanka
13. nov 2014

taketo caste kakanie sme nemali, ale nasej malej sa casto stava, ze ked si prdne, tak aj trosku pusti do plienky. Nemoze to byt tym?

radka214
13. nov 2014

a nejdú jej zúbky my máme 3mesiace o týždeň 4 a už máme 2spodné zúbky 🙂 a kakali sme pomerne takto isto 😒

evitka83
autor
13. nov 2014

@radka214
Tiez ma napadlo, ze to mozu byt zuby 🙂

dollynkaa
14. nov 2014

@evitka83 asi zubky.tiez sme to takto mali co sa tyka toho kakania. V 4m jej vysli prve dva spodne

katuska1988611
15. nov 2014

@evitka83 aj moj syn kaka castejsie ked mu idu zubky. uz mame dva spodne, potom sme mali chvilu pokoj a teraz zase kaka asi aj 5-6x za den 🙂

evitka83
autor
16. nov 2014

Dakujem baby, asi su to fakt zuby, len cakam kedy prvy vylezie 🙂