Častá chorobnosť u ročného syna

meli1991
28. nov 2018

Ahojte baby mala by som otazku .mam rocneho syna ktory he kazdy mesiax chory .anobuz to riesime s lekarkou a aj imunologickou .naposledy pred 5 dnamy bol chory sopliky ,suchu kasel .davam mu sinupret a kaloba .muz pred pqr dnamy chitil .no otazka znie ci to maly moze dostat naspet ked este uziva lieky mam starsne obavi.aj imunoglukan bere maly .dnea rano tak par krat zakaslal.neviem ci to je zacuatok choroby nakolko jemu inak zacina choroba najpr sopliky a potom kasel .moc sa bojik ze zas vusr chory .dakujem za rady baby

beky1813
28. nov 2018

Uff, toto sa zle cita, hrozná gramatika.
A brala mu doktorka aj vytery? Ake vyšetrenia ma za sebou? No chytit to od otca moze, zase sinupret a kaloba nie su nejake extra silne lieky

meli1991
autor
28. nov 2018

Prepacte za gramatiku to klavesnica mi blbne .no ano ma za sebou visetrenie a cakame na visledky .dnes som mu objednala mucosolvan sirup .tak dufam ze to bude dobre .uz vela liekov sme skusaly a sinupret zatial top ale len na sopliky .co by stvy odporucily .k lekarke zatial nie nakolko este nekasle rano zakaslal asy 2x .to bolo vsetko .bojim sa ze by tam chytil nieco .

beky1813
28. nov 2018

@meli1991 jasne, klavesnica, ako inac 👍
No nie som lekarla, tazko budem nieco odporucat, starsia toto mavala, ked jej isli zuby

conspi
28. nov 2018

Klávesnica 😂😂😂

meli1991
autor
28. nov 2018

Dufam ze sa dobre smejete ....ja som pitala o radu a nie otom aby ste pozeraly na gramatiku ..ked sa nieco nepaci nekomentujte

meli1991
autor
28. nov 2018

Dufam ze sa dobre smejete ....ja som pitala o radu a nie otom aby ste pozeraly na gramatiku ..ked sa nieco nepaci nekomentujte.dakujem za rady .

osky
28. nov 2018

@meli1991
nemam Rada komenty na adresu gramatiky,ale nehnevaj sa,
naozaj-klavesnica nerozlisuje vybrane slova.tie sa musis doucit sama.
a ine veci.jedna vec je preklep a druha vec text takmer necitatelny...
aj mne skace tato rachotina,alebo mobil blbne....
ale to len na okraj,ozaj by sme to tu nemali riesit...
k teme:

zda sa mi ze tak malinke dieta uz poskusalo vsetko mozne.
uvedomujes si,ze mu automaticky nicis protilatky a oslabujes imunitu?
ved ked zakazdym vezmes nieco ine a hlavne,sama chemia.same lieky...
neviem co ti na to vravi lekarka.
ale kde mas ovocie,zeleninu?
a ak kojis,aj ty sama musis mat v strave Vela ovocia a zeleniny.
z coho ma to male mat munitu.
mozno to papa a len to tu nespominas.
a rocne dieta mozno moze uz aj dake bylinkove cajiky...
neviem.
akoze,ja deti nemam,fakt,nechcem mudrovat.
ale logicky ked sa na to pozries,tak musis uznat ze mam pravdu.
do nosteka vyplachy slanou vodou,zabal na hrdielko.
Vela spanku a pokoj.teplo.

vsetko dobre zelam.nech uz ste zdravi!

meli1991
autor
28. nov 2018

@osky dobry den lekárka vie o tom bohužiaľ nemáme na viber len lieky.kojit nebojím lebo som nemala mlieko už od narodenia .zeleninu papa aj ovocie takže vtom chyba neni .a keby mám na viber tak aby ja nedám chémie a len len to pomáha .keby vtedy vidíte svoje dieťa sa trápiť tak podľa mňa bez váhania by ste dali .nie som prvorpdicka mám už 3 deti ale len aby si problémy .predtým som také vôbec nemala .všetko robím čo sa len dá .a to že skúšam co mu pomôže viete každému iné pomôže .takže tak .nebudem davat také čo vôbec nepomáhajú .

miirkka1
28. nov 2018

@meli1991 Ahoj...doteraz som to tiez riesila...mala tento rok 8x antibiotika.Uz mesiac klop klop zdrava bez soplikov,zap.hrdla a to chodi do jasli.Mala zvacsenu nosnu mandlu,to byva castymi chorobami.Davam homeopatika co nam odporucil krcny,zvysenu davku vit. D.Ten je podstatny...a malinkej sa polepsilo,vyhla sa operacii...ja mavam tiez casto zap.hrdlo..brali mi krv,ci mam dostatok vit.D,som ani nevedela ze to potrebujeme my dospeli...a mala som pod minimom..takze beriem zvysenu davku .
A hlavne pomaha inhalovanie,ak mas doma elektricky inhalator.

malinajahoda
28. nov 2018

@meli1991 vyšetrenie na reflux ste robili? Vtedy sú často soplíky a kašeľ.

meli1991
autor
28. nov 2018

@malinajahoda áno robila to je v norme a takisto aj vitamín d dávam každý deň malému .čakáme na výsledky u imonologii a alergologii .a máme aj stoličky exzem .možno s tym suvisi neviem .ale už to je veľa naňho za rok každý mesiac aspoň 2x chorý .vetsinou len sopliky .

malinajahoda
28. nov 2018

@meli1991 tak to je dobre, že reflux nemáte. Tak už len čakať na tie výsledky. Som zvedavá ako vám to dopadne. Držím palce nech sa zistí príčina.

meli1991
autor
28. nov 2018

Ďakujem to dúfam aj ja .ale dnes začal zas trošku kaslat a mám doma len tusicol je to od 4 roky môj má rok .neviem či by som mohol dať do zajtra robím skočím do lekárne .je to prírodné .

malinajahoda
28. nov 2018

@meli1991 ved aká je dávka pre 4 ročne dieťa?

meli1991
autor
28. nov 2018

5 ml

meli1991
autor
28. nov 2018

Uz som mu dala ale 2 ml .volala som s lekarkou .a tiez uz aj sopliky ma zas .nayo mame sinupret a nasivin spray do nosa a otrivin .

malinajahoda
28. nov 2018

@meli1991 tak stále dookola. Vždy sa porad s dr ohľadom liekov a nezostáva nič iné ako čakať na výsledky.

lenadka
28. nov 2018

@meli1991 skús mu nasadiť colostrum a ešte k vitamínu D aj C vitamín. Preventívne preplachovat denne morskou vodou noštek, sú v spray ľahko sa dávajú keď má často soplik malo by to pomôcť.

asia83
28. nov 2018

Ja napríklad malej budujem imunitu aj tak, že som s ňou KAŽDÝ deň vonka aspoň 2 hodiny. Či je teplo, zima, prší, sneží, vietor fúka. Škoda, že nedojčíte.

miirkka1
28. nov 2018

@asia83 Ja malu kojim a ma 2roky a nepomohlo jej to...kazdy mesiac chora...dokola angina,streptokokky...ozaj nam pomohli len vitamin D zvysena davka a homeopatika ci zmensuju nosnu mandlu a kaloba....tiez sme boli stale von...