Čapík po exspirácii

siskaa86
16. okt 2024

Dala som 14 mes synovi cipok proti teplote..lzaruka končila v septembri..môže mu to uškodiť?

e1i
16. okt 2024

@siskaa86 nie ale zaobstaraj si cerstve hned rano. Jednorazovo sa nic nestane

anavixy
16. okt 2024

Niee uskodit vobec nie… mesiac po zaruke mu nebude vobec nic, ani len ucinok nebude mensi

koniarova
17. okt 2024

Samozrejme,že môžeš. Nič mu nebude ani rok po záruke, nie to mesiac.

siskaa86
autor
17. okt 2024

@anavixy no cez 2 týždne je po zaruke.
Môžem mu ho ešte dat..ešte tam par mam..ci radšej do lekárne

jazula
17. okt 2024

@siskaa86 Ja davam lieky proti horucke az nad 38.5 a vtedy chcem, aby urcite zabrali a co najrychlejsie, takze ja by som sla rovno po nove. Cipky po dobe exspiracie mozu mat oslabeny ucinok, abytocne nechat dieta sa trapit...radsej par cipkov vratim do lekarne.

anavixy
17. okt 2024

@siskaa86 ked ine nemas v noci tak urcite dat takyto a potom rano pre nove

siskaa86
autor
17. okt 2024

@jazula ved aj ja..mal len 1x doteraz v zime a vtedy dostal jeden..teraz mal ale už 39 tak som mu dala

jazula
17. okt 2024

@siskaa86 V stave krizy je aj cipok po exspiracii lepsi ako nic, dnes by som ale zbehla co najskor do lekarne a rovno tam tie stare nechala. Nech si pripravena, keby teplota zasa vyskocila.

koniarova
17. okt 2024

@jazula dva týždne po expozícii určite nemá oslabený účinok. Potom že sa tóny liekov vyhadzujú.
@siskaa86 nekupuje zbytočne nové. To len farmafirmy ťa budú presviedčať,že je to treba. Lebo je to biznis. Drž sa sedliackeho rozumu preboha. Ten čipok ťažko vie, čo sú dva týždne. Skóre uzdravenie.

siskaa86
autor
17. okt 2024

@koniarova a koľko ich teda môžem ešte dávať

anavixy
17. okt 2024

@siskaa86 ved vidis ty, kedze si ich podala, ci ucinkuju. Hlavne aj capiky davaj podla vahy, aby si si nemyslela, ze neucinkuju kvoli expiracii… tuto chorobu ich kludne davaj. Ono je to ine so sirupmi a kvapkami napr., nez s tbl ci capikmi, alebo a capikmi vyrabanymi v lekarni (tam je to striktnejsie). Take 2-3m este byvaju garantovane ucinky take ako maju byt. 2t su naozaj malo. Neviem kolko ich este mas, ale tie balenia byvaju male, tak hadam uz len zopar a tie mozno minies teraz…

siskaa86
autor
17. okt 2024

@anavixy
Bolo ich tam 5..mam ešte 3

slavomira236
21. okt 2024

@siskaa86 daj mu nic mu z nich nebude.