Dobrý deň prajem,
malý nám hnačkoval až tak, že sme sa dostali do nemocnice. Tam mu urobili testy a zistili nám túto baktériu. Doktorka nám len na to dala sumamed a probiotika. Máte s ňou skúsenosti?
@zuzinabila aké ťažkosti?
@zuzinabila ako dlho ste sa liečili?
Krce a Bolesti brucha,laktozova intolerancia nasledne
Akutny infekt nie dlho.ale tie nasledne ťažkosti tak pol roka aj viac
@zuzinabila ťažkosti sa objavili hneď? Pýtala som sa na komplikácie, tak mi povedali, že žiadne nebudú. Tak to potom riadne klamali a že doktori.
No,v podstate hned.tam ide o to ze kampylobakter moze narusit crevnu floru/imunitu a nasledne nieco spustit ale to aj ine bakterie a virusy,nielen kampylobakter.my sme mali "stastie" na tohto
@zuzinabila A dospeláci v dome ste sa nejak liečili? Nikto u nás doma nehnačkuje ani nič. Ďakujem
Podla mna ste dietatu dali zle upravene maso (napr veľa ludi pripravuje malým detom maso v parnom hrnci avent). Nemuseli ste sa nakaziť vsetci
Nás drobec w tým tiež skončil v nemocnici s horúčkami a hnačkami,brali mu infúzie, lieky proti hnačke, od teploty a probiotiká. Za pár dní bol ok.nasledky nemal ziadne. Vtedy povedali, že to bolo asi z mäsa, že kuracina je na to taká citlivá.
@tramtada31 dieťa má len 3 mesiace neje ešte ma ta od dospeláka
Dcera mala . liečili ju rovnako ako pises.ale kampylobakter jej sposobil chronicke tqzkosti na dalsieho cca pol roka aj viac