Prosím vás, naša múdra pani Dr, Nam odmietla dat stolicu na rozbor pre podozrenie na infekčnu pripadne vírusovu hnačku.
Teda urobila som tak ja, na priamu platbu keďže mal malý 3 ročný vysoké teploty.
Keďže som odniesla vo štvrtok stolicu, mame výsledky len na rotavirusy a to neg. Čakám teda ešte campylobakter a salmonela co ukáže. To bude až v pondelok. Teploty stále ma nie stále ale ma hnačky ústupuju, skôr ma sem tam kŕče v brušku. Teda teplotu kŕče. Keďže som sa bala navštívila som pohotovosť kde nám urobila dr crp 35. Dala nám suprax 😵💫. Následne som volala priamo s dr na detskom oddeleni a cely priebeh vysvetlila, keďže ešte nemáme výsledky ako ďalej postupovať ci vôbec suprax dat. Vraj mam určite počkať na výsledky a ze aj tak tam sa moc atb nedávajú. Prosím. Vás a teda otázka. Co teda mam spraviť? Začať rýchlo dávať Lebo čakať. Strasne sa bojím aby som mu neublížila ci tak alebo tak. Prosím ak máte skúsenosti píšte mi som na dne so silami. Ďakujem
@bababibi akej farby je stolica? Moja dcéra mala campylobacter ako 1,5 ročná a mala ATB. Mala riedku takú hnedo, žlto tmavú a neskôr s prímesou krvi. To nás už naša Dr. poslala rovno s papierom na hospitalizáciu.
Pri salmoneloze sa ATB nedávajú.
Pri salmoneloze je zelená vodnata stolica.
@januarova no stolicu mal hnedu celý čas, a v poslednej stolici hnedu a trosilinku na kraji bledo hnedu takú okrovu ale to mal malinko. Uz hnačky ustáli dnes mal len ráno a ptm len sprt a uz nič. Teploty sú neustále a ma biely jazýček ukazoval aj na pusinku ze ho boli a Slintá. Nakoniec som mu dala ten suprax ja sa ale velice obávam ci som dobre spravila aby som ho nedokafrala ešte viac. Strasne dlho SA už trápil maličký srdce mi puká.
No nakoniec Krásna hnisava angína. Nechápem, ci ju nikto nevidel doteraz, až na túto poslednú dr 🤗
@bababibi skús skupinu Zdravotníci na MK