Ahojte,už som tu pisala,že maly mal v sobotu a v nedeľu teploty-idu mu zubky.Včera sme boli u Dr.-potvrdil zubky.Dnes rano sme išli znova,maly celu noc kašlal a dusil sa.Dr.povedal,že to nič nie je-mame si kupiť calciovy sirup.Ake mate s tym skusenosti?Pomaha to?
A ešte ma zaujima davkovanie-na letaku je 1xdenne,Dr.povedal 3x denne.Tak neviem...
Také jsme ho měli, dávkovala jsem podle příbalového letáku a nemůžu si jej vynachválit!
andyalukasek2008-a prečo ste ho brali?Rychlo vam zabral?
my sme ho brali nedavno, mal sople a obcas zakaslal, davali sme ho 3x denne + som do neho kvapkala 9 kvapiek stoptussin a pekne zabralo.
ahoj taky jsem dávala calciový sirup,při laryngitidě.3krát denně lžičku.spokojenost.ted když začne suše a hlavně v noci kašlat tak ho nasazuji+stoptussin jako luciarisko a zabírá super
riniki-ale nam Dr.nepotvrdil laryngitidu.Mam ho davať tiež 3xdenne?A Ty si tiež do toho kvapkala stoptussin,alebo zvlašŤ?
holky nemáte na ten sirup někdo odkaz?Mě to nechce nic najít díky 😉
http://www.magister.sk/-p-3344.html 😉
my sme to tiež brali 😉
davidko7: brali jsme jej na kaslik... takovy celkem bez priciny a vracejici se... V trojkombinaci calcium, kapecky na kasel a fenistilove kapky, od te doby mame pokoj, jinak se tez bere na jine druhy kasle a pravda, na laringitidy, pry se tim nic nezkazi, bylo nam receno na ORL, ze je v pohode...
Milli díky za odkaz 🙂
Davidko:jo klidně dávej 3krát denně,zvlhčuje kašel a pomáhá na odkašlávání.stoptussin jsem kapala zvlást.
my ho neměli,nebyla potřeba,ale vím .že ho davájí holky preventivně při laryngitidě 😉