Zdravím vás! Chcela by som sa opýtať mamičiek.... Budúci týždeň sme objednaný na operáciu zo synčekom. Jedno vajíčko nemá v miešku. Už som vystresovaná z toho všetkého. Tento týždeň utorok sme boli na predoperačné vyšetrenie, klasika.... Krvný obraz +moč. Na druhý deň mi zavolala doktorka, že sa máme vrátiť spolu aj s malým, lebo musia zopakovať odbery. V ambulancii mi povedala, že Lymfocity má pod 4 (3,86), čo môže znamenať, že buď bol chorý alebo práve chitil niečo. Napriek tomu nič mu nebolo, žiadna nádcha, sopeľ alebo kašeľ. Zobrali mu krv a na drhý deň sme mali výsledky, a všetko v norme chvala Bohu. Takže budúci týždeň v pondelok absolvujeme anesteziologickú ambulanciu, utorok by sme mali ísť na príjem a v stredu zákrok. Mamičky s detičkami, hlavne tie, ktoré už máte skúsenosti ako to všetko prebieha? Mali ste sa ako počas hospitalizácie, prístup a starostlivosť o dieťa? Boli ste sami na izbe alebo viacerý? Som zvedavá na všetko, aby som mohla aspoň trošku mentálne pripraviť sa na tieto 3 dni. 🙏🙏🙏
mali výsledky a bolo všetko OK.všetko OK. sopeľ kašeľ.
že kže kvôli tomu
Aj my ideme na Kramáre. Anesteziologické vyšetrenie ste mali priamo už pri nástupe do nemicnice, alebo treba ísť na ambulanciu?
@majka0727
My sme anesteziologicke absolvovali pred prijmom, preto ze sme lokalni a tak sme prisli lezat az v den zakroku. Standardny postup ak sa nemylim je ze vas prijmu, vybavite si anesteziologicke a na dalsi den idete na zakrok. Ale urcite sa riadte tym ako vam povedali.
Ste z Bratislavy?
Dobrý deň.mám absolvovať výmenu bedroveho klbu ibaže mám sedimentáciu 16/36 budú ma vôbec operovať????
Nie sme priamo z Bratislavy, 35km od BA. Ale volala som na ambulanciu, lebo malý začal mať taký jemný sopeľ.🤧 Povedali, že máme zajtra prísť ale veľká pravdepodobnosť, že operáciu zrušia a dajú iný termín.😩 Hm.... Tak čo už...🤔🤔Len aby sme nemuseli opäť čakať 3 mesiace.
@majka0727
Zdravim vas. Kde vam to budu robit?
Podla mna sa nemusit vobec bat. Je to bezny a kratky zakrok. Moj syn bol na Kramaroch v BA. Cely cas okrem samotneho zakroku som bola s nim. Cize aj s naladovkovym sirupcekom co sa dava pred narkozou. Na izbe bolo viac posteli ale zrovna sme boli sami a na noc som si ho vzala do izby pre matky. Bezne matky dostavaju take rozkladacie postele k detom do izby. Starsie deti (asi nad 3 roky) si mozu mamicky vziat na noc k sebe na izbu. Jeden den sme mali anesteziologicke vysetrenie, druhy den sme dosli na lacno rano v den zakroku, na dalsi den sme boli prepusteni.
Su ovela horsie operacie. Tento zakrok je naozaj ok, nemusite mat ziadne obavy.
Drzim Vam palce.