ahojte..mojho 3 rocneho syna caka obriezka tak by som bola rada keby sa mi ozve nejaka mamina ktorej dieta to muselo podstupit..dakujem za kazde info
wonderwall..bude mat celkovu..lekar vravel ze to trva pol hodku ale aj tak sa bojim tej narkozy
Môj syn bol tiež na zákroku ako 3 ročný. Bol s ním muž. Išli ráno a prišli o poobede o druhej. Zákrok trval pol hodiny. Bol v celkovej narkóze. On má zúženú chlopňu na srdiečku, preto som sa o to viac bála. Boli sme aj na predoperačnom vyšetrení na kardio. Daôli mu liek proti zápalu. Zákrok prebehol bez problémov. Bála som sa ako bude cikať, lebo my hovorili, že ho to bude štípať, ale eštípalo. Urológ mu pedpísal mastčku Betadinne a s tou sa mu to dobre vyhojilo. Teraz bude mať 6rokov a má to o.k. Nepamätá si na to. Držím palce! Neboj sa, pre lekára je to rutinna, ale aj tak má človek obavy, viem to podľa seba.
@tomta
aj nás to čaká, v priebehu dvoch troch týždňov, tiež mám z toho obavy, a kde vám to budú robiť?
lusia727...nam to budu robit v trnave..nas to caka az v januari ale nech uz to mame za sebou...dajte mi potom vediet ako ste dopadli?drzim palce
@tomta my sme to tiež zvládli v 3rokoch v pohode 🙂 aj ja som sa bála,že to bude horšie a viacej štípať a bolieť, my sme robili v nemocnici kúpele repíkové a používali sme inadine náplaste a tie boli super 🙂 lepšie ako čistý obväz, nelepilo sa mu to na to, ak mu bolo treba cikať sa vycikal cez to a potom som mu to dala dole, ináč cikať nechcel
@tomta skus si precitat a vyskusat ...dufam, ze pomoze a operaciu nebudete musiet podstupit http://nanicmama.sme.sk/node/6692
majuska85 daju sa kupit normal v lekarne?ako dlho ste boli v nemocnici?takze nemal syn po tej operke velke bolesti?ja sa bojim tej narkozy
@tomta ahoj. Bude mať celkovú alebo iba čiastočnú obriezku?
V lodstate sa niet čoho báť. Bude ho stipat pri cikani, na to sa treba pripraviť. Kúp v lekárni harmančekovy roztok a rob mu sedavé kúpele v ňom tak často a tak dlho, ako to bude potrebné.
Operácia je krátka a preberie sa veľmi skoro. O pár dní bude fit.
Držím palce!