Bulímia u 13-ročnej

20. dec 2023

Potrebujem pomoc, neviem kde mám začať. Moja 13 ročná kamarátka (najlepšia) má bulímiu a prezradila mi to. Neviem či sa jej chce zbaviť alebo to nejak riešiť ale chcem jej pomôcť to vyriešiť, nejaké rady bez toho aby sa to dozvedel hocikto dospelý?

anavixy
20. dec 2023

Sleduj na ig profil zuzka mrackova aspon pre nejake info, tipy, pohlad zo strany choreho… 🍀

kacena4
21. dec 2023

je to na psychologa a psychiatra takze ak je to tvoja dobrá kamarátka, pomozes jej iba tak, ze by si to povedala jej rodicom. oni ju mozu poslat na liecenie (nie do nemocnice zavret) tym jej pomozes najviac, nech do toho nespadne este viac, cim dlhsie sa s tym bude trapit, tym dlhsie sa z toho bude liecit. drzim palceky (ps. ja ako rodic by som si netrufala riesit to sama bez doktorov, nie to este dieťa vo vasom veku bez skusenosti)

tonina999
1. feb 2024

Povedať to niekomu dospelému ,a navštíviť psychiatra, dá jej lieky ktoré jej pomôžu(ma uzkost a depresiu).. čím dlhšie tým bude trpieť, tým to bude horšie a nevyhnutná sa z toho bludneho kruhu.. viem o com hovorím, bulimiou trpim 15rokov ,kludne mi napíšte rada pomôžem