Malinka(1,5)roka sa mi zacala posledne dni velmi casto budit.ani nie vudit ale skor take mrčanie z spanku,inak prespi celu noc.mne to velmi nevadi lebo stale k nej vstanem staci ze ju pohladim dam cumlik a spinka dalej asi hodinku dve a potom zasa...ale 7.7 ideme z manzelom aj moji rodicia na svadbu kedze sa mi zeni krstny.malinka ma na noc ostat z svokrou a niesu.na seba tak zvyknute.tak by som chcela vediet ci najdem nieco v lekarni aby malinka kludne prespala celu noc.kamaratka mi vravela ze ona dava malej ditiaden....ale to.moc nechcem.bola by to az posledna moznost....nieco skor na prir.baze alebo nieco take....dakujem velmi pekne za rady...
Urcite by som nic nedavala a uz vibec nie lebo nie je zvyknuta na svokru...skor by som sa snazila nech si na svokru zvykne co najviac...takusto pokual v noci neplace len mrka by som nechodila za nou ,mozbo sa jej len nieco zasnivalo....skus sa jej len prihovorit namiesto podavania cumla ..,
Ak to ma zo zubkov v najkrajnejsim pripade by sim dala viburcol cipok ake nie aby spala ale aby ju tivtak nebolelo...
@majdalenkasv Netreba nic. Nasa mala takto pomrnkava stale a ma 7r 🙂 Na zubky ak to nie je katastroficke bohate staci ta vodicka co trochu znecitlicie dasna. Ak sa vyslovene nebudi nie je co riesit. My sme mali postielku blizko u postele. Ked takto deti mrnkali natiahol som ruku pohladil a bolo. Casom si zvyknes spavat na supermana 😉 ( jedna ruka v predu druha pri tele ).
@sense praveze na svokru si nebude mat kedy zvyknut kedze chodi este do prace.je z nou zvyknuta bit cez den v pohode vonku a podobne ale v noci este nebola z niu.len so mnou alebo s mojou mamou par krat bola.zubky sa jej idu rovno 4 a 5sa prerezava.uz sme jej raz dali cipok od bolesti a aj tak sa budila.
@17juraj17 ja na supermana spin bezne :D aj ked netreba :D len to ze ona zacne mrncat a potom sa to stupnuje :D uz sme mali aj tyzden ked sa okolo tretej zobudila a chcela sa hrat :D
Niekedy vie zo sna strasne plakat a nikihi nechce odtlaca ma.a nejako nechce prestat.nepomaha ani cumlik,ani voda ani caj.uz sme skusali aj mliecko...toho sa najviac bojim ze sa takto z krikom zobudi a nebude chciet nic.len kricat
@majdalenkasv To su proste take obdobia 😒 Ak sa zobudi a bude kricat tak proste bude. Casom zaspi neboj 😉 Ak to bude trvat dlhsie budes na prasky no aj tak si moc nepomozes. Neboj raz to bude len spomienkov, skoro vsetci sme si tym presli. Deti to je proste radost 😀 O svokru sa neboj. Uz dieta vychovala tak nejake to prenocovanie tiez da 😉
@17juraj17 ponocovanie urcite zvladne kedze robi niekedy aj nocne :D len ona je strasne zlata a malu zboznuje tak mi je luto ju tak nechat ked bude mat taky stav ked bude len kricat :D
@majdalenkasv Tak jej pribal k plienkam cokoladu na nervy 😉 Aspon bude vediet ze vnuca, to nie je len rozmazlovat ... Potom jej to pripomen ked bude pytat dalsie. 😝
@17juraj17 no asi to tak bude :D uvidime no mozno sa z detmi na svadbe unavi tak ze prespi celu noc :D asi to uz nechame na prekvapenie :D
@majdalenkasv obcas sa dieta zobudi a place kvoli nocnemu desu, moj to mal akurat minuly tyzden po dlhej dobe, nic nepomaha, prihovarat sa, tisit, pit... Nakoniec som ho 10 minut (15+ kg) kolisala na rukach a zaspal.
@majdalenkasv tak ak je na nu zvyknuta cez den tak zvladnu aj noc....nie je pre nu uplne cudzia,hlavne musis byt ty v pohode a nemat obavy...toto deti velmi citia....
@majdalenkasv tie stavy mavala aj moja okolo roka a pol, je tonocny des....my sme ju mali problem aj zobudit...vtedy som ju len pevne drzala a ticho sa jej prihovarala
Tiez mi ako prve napadlo, ci to nie je nocny des, my sme si tym tiez presli, tak okolo 6 - 12 mesiacov. Bud to bolo len take mrncanie zo spanku, v horsom pripade srdcervuci neutisitelny plac aj 15 minut... nezaberalo nic, iba z toho vyrastol
@majdalenkasv ani ja by som ditdiaden nedavala, predsa je to liek na urcite veci, navyse je urcite percento ludi ktori nanho reaguju opacne a su praveze hyperaktivni. Moze byt ze jej idu nejake zubky. Skor by som podala vibucol, to su cipky na bolest.