Dievčatá Ahojcek 🥰
Najprv Vám chcem popriať krásne a Požehnané aj pokojne Veľkonočné sviatky
A teraz k veci 😁
Zajtra nás čaká dlhá cesta .....mám kinedryl pre 4 ročnú dcéru ....nebude potom na návšteve otapena? Ďakujem
@klarissa25 Ja som oznámila že mala je chorá a moja mamka že ak nemá teplotu že akože čo teraz že budeme dnu že máme prísť ....takže k tomu toľko....a keď ideme na dlhšie tak jej je zle zvracka
@wanduska327 daj jej polovicu. Aj ja si davam, inak by som predpala pol dna.
áno bude oťapená... som z neho spala a to som dospelá.
Stačí štvrť tablety.
Na balení je napísané dávkovanie a v tomto veku stačí štvrť tbl. Celá sa dáva dospelákom. Áno, ten liek utlmuje.
@wanduska327 určite jej stačí štvrťka. Ja som už stará a dávam si len polovicu a stačí. A to mi bývalo fakt že zle. A oťapená bude, ake zase nie tak, že by nevedela fungovaŕ. Na návšteve sa preberie 🙂
@wanduska327 Stačí určite štvrť tabletky. Bude tak "spomalená", ale nič hrozne. Nemajte obavy. A Kinedryl obsahuje aj kofeín... Dať tak 30-40 minút pred cestou. Šťastnu cestu želám 😊
@wanduska327 a treba jej dávať ten kinedryl? Lebo ak jej nebýva zle je to zbytočné. A ak jej byva zle, tak ti bude jedno ci bude otapena, hlavne ze jej nebude zle.... každopádne ak máš choré dieťa neviem ci je na mieste ísť na navstevu