Bude dcéra po Kinedryle oťapená?

wanduska327
30. mar 2024

Dievčatá Ahojcek 🥰

Najprv Vám chcem popriať krásne a Požehnané aj pokojne Veľkonočné sviatky

A teraz k veci 😁
Zajtra nás čaká dlhá cesta .....mám kinedryl pre 4 ročnú dcéru ....nebude potom na návšteve otapena? Ďakujem

klarissa25
30. mar 2024

@wanduska327 a treba jej dávať ten kinedryl? Lebo ak jej nebýva zle je to zbytočné. A ak jej byva zle, tak ti bude jedno ci bude otapena, hlavne ze jej nebude zle.... každopádne ak máš choré dieťa neviem ci je na mieste ísť na navstevu

wanduska327
autor
30. mar 2024

@klarissa25 Ja som oznámila že mala je chorá a moja mamka že ak nemá teplotu že akože čo teraz že budeme dnu že máme prísť ....takže k tomu toľko....a keď ideme na dlhšie tak jej je zle zvracka

stanulienkat
30. mar 2024

@wanduska327 daj jej polovicu. Aj ja si davam, inak by som predpala pol dna.

deti95060810
30. mar 2024

áno bude oťapená... som z neho spala a to som dospelá.

letfenixa
30. mar 2024

Stačí štvrť tablety.

danielockazihlavka
31. mar 2024

Na balení je napísané dávkovanie a v tomto veku stačí štvrť tbl. Celá sa dáva dospelákom. Áno, ten liek utlmuje.

janka1011
31. mar 2024

@wanduska327 určite jej stačí štvrťka. Ja som už stará a dávam si len polovicu a stačí. A to mi bývalo fakt že zle. A oťapená bude, ake zase nie tak, že by nevedela fungovaŕ. Na návšteve sa preberie 🙂

vevikkuric
31. mar 2024

@wanduska327 Stačí určite štvrť tabletky. Bude tak "spomalená", ale nič hrozne. Nemajte obavy. A Kinedryl obsahuje aj kofeín... Dať tak 30-40 minút pred cestou. Šťastnu cestu želám 😊