Co davate detom, ak vracali ? Syn sa odvcera stazoval, ze ho boli brucho. Rano sa povracal z ranajok, co podavate detom v taketo dni, prip. aj zajtra, co moze jest ? A do skolky v pondelok moze ak by uz nevracal ? Je bez teploty, trochu unaveny. Vdaka za rady
Ja by som pondelok nechala ešte doma.Ale to by som spravila ja 😉 naši prvé dva dni nepýtajú nič na jedenie dávam iba piť a keď tak tak banán piškótu čisté uvarené zemiaky
Kým zvracia dávam len červenú Coca-Colu s troškou soli po lyžičkách v pravidelných intervaloch cca 15 minút, keď sa žalúdok ukľudní trošku tak mierne osladený čierny čaj, nedávam vodu, tá zaťažuje žalúdok
Jedlo až keď si vypýta, to môže byť pokojne aj 6 - 8 hodín od posledného zvracania - slané tyčinky, suché pečivo, neskôr varené zemiaky, ryžu všetko postupne v malých množstvách
Teraz idu vo velkom tieto crevne virozy, my sme mali v pondelok zvracanie celu noc, predovsetkym hylak ten zabera takmer okamzite ine prasky su u nas ucinne o den, suchare, tycinky, banan, piskoty a kolu a oddych, bez teploty ho to prejde do zajtra takze ak dietatku nic nebude kludne by som dala do skolky
Do škôlky by som nedávala, môže byť ešte trocha unavený a hlavne ešte v pondelok by mal mať diétu
No ja viem tak, ze 2 dni po prekonani crevnej este moze byt infekcne. Aspon my sme sa tiez tak nakazili, uz kamosom bolo fajn, boli 2 dni po crevnej a do 24 hodin sme dostali aj my cela rodina.
Nas mal min.tyzden. Sobota nedela teplota nasledne vracal. V pondelok utorok bol doma zo skolky este
@brita7777 súchare, banán, ryžu, veľa vody