Ahojte prosím vás máte niekto skúsenosť s brušnou migrénou? Dcérku u 7 rocnu z času na čas bolievalo bruško,väčšinou ráno a potom to prešlo..teraz bola 2 týždne chorá klasika nádcha kašeľ,zajtra už má ísť do školy a ráno sa zobudila ze ju veľmi bolí bruško aj vracala,pritom nikde 2 týždne nebola ani nič nové ani ťažké nejedla...dala som jej čierne uhlie,potom celý deň bola v pohode veselá a zas večer ze ju boli bruško...za celý deň zjedla len ryzove chlebiky,banan a rozok s medom...ja to nechápem už,neviem co jej mam dávať, uziva probiotika...som tehotná,stále v strese,zajtra uz musím ísť do roboty a bojím sa co zas bude ráno...ďakujem za odpovede ak vás niečo napadne..
Ale toto nie je brusna migréna. Skôr psychosomaticka reakcia
Pri bolestiach bruska by dom nedávala med a ani polystyrénové chlebíky
Nechcela nič jest,ponukala som jej ryžu uvarenú, ale nechcela tak aspoň tie ryzove chlebíky a mliečne som jej nechcela dávať, a bola hladna tak aspoň rožok s medom,mne vždy mamina hovorila ze med ukludnuje zaludok tak to tak mam zafixovane...neviem co iné jej dávať...tie hylak kvapky kúpim..
Ja som vobev netušila, ze niečo také je. Bolesti brucha u staršej dcéry riešim už skoro 1,5 roka a teoreticky by to mohlo byt toto. Cca 2x do mesiaca prevažne večer alebo v noci je silno bolí brucho v okolí pupka, ma pocit hnačky a na zvracanie. Keď jej dám analgetiká bolesť zvyčajne po 1,5 hodine ustúpi. Často sa stazuje aj na bolesť hlavy. Krv a stolicu mala v poriadku. Ja som silná migrenicka, dokonca mávam migrény s aurou.
@matullienka no presne ona tiež okolo pupka večer alebo skoro ráno,castejsie u dievcat, tak aj pri príznakoch..preto som si to myslela...aj keď ja nie som migrenicka..ale keď ty si tak väčšia pravdepodobnosť ešte :(..
@nikpa práveže ona sa teší do školy, nemá žiadne problémy,je šikovná stále hovori ze sa teší za kamarátmi...tak ja neviem :(
@sumalee moze ju nafukovat napr z tych ryzovych....je taka viroza mna týždeň neskutočne nafukovalo krce....po týždni ledva som daco dala.do seba ....hylak kvapky by som davala nech sa jej obvodi flóra