Prosim Vas dnes predpisala dr dcere bronchovaxom, plus ma este na zajtra a piatok rano antibiotika ktore dojeda. Zabudla som sa spytat to sa moze sucastne ? Ked tak tam rano zavolam ale ci nemate skusenost
@karkulka89 ano to ze nalacno mi vravela, len som sa zabudla spytat na tie atb, aj ked ved dr vie ze ich na tak by snad povedala. A pomohol vam ?
Mne povedal doktor ze cez chorobu je tp zbytočne, ked vyzdravie potom začať
@1mina teraz ich berie druhý mesiac a doma traja s chrípkou a on sa zatiaľ drží. Ale za dva mesiace nebol ani raz chorí takže zatiaľ ôk
@karkulka89 no bodaj by to aj u nas tak bolo ďakujem ...dnes som dala prvy sacok akurat
@1mina držím palce. Môj bral prvýkrát v septembri celý mesiac, hneď po pár dňoch chorý, druhýkrát v novembri 10 dňový cyklus - na 7. deň teploty, larymgitoda a zápal ucha, v decembri druhý 10 dňový cyklus - po 2 dňoch šarlachová angína. Takže som zvedavá čo nás čaká teraz v januári a som rada,že je to posledný cyklus
@1mina pediatricka, ORL aj pneumologicka zhodne tvrdia,že teploty nie sú z toho lieku, napriek tomu,že v samotnom pribalovom letáku je horúčka uvedená ako nežiaduci vedľajší účinok...zatiaľ sme to nevysadilo, prvýkrát som myslela,že náhoda, bol september, škôlka... druhýkrát som to tiež ešte tak prehliadla, že ok, môže sa stať. Ale teraz som už presvedčená,že k tomu ten liek dopomáha, no už ten posledný cyklus doberieme a viac ho odmietnem
@1mina áno môže aj syn tak mala len ten broncho vaxon treba na lačno