bronchitída
Ja som si bronchitidu prezila so starsou dcerkou. Len co sa narodila, a prisli sme domov s porodnice. O necely tyzden sme boli v nemocnici zase,len na detskom. Mala silnu bronchitidu. A toto sa opakovalo do prveho roka este dva krat. Potom nas zacala liecit alergologicka a odvtedy sme bronchitidu nemali. Pravidelne kontroly a lieky nam pomohli. Uzivala lieky do svojich troch rokov,odvtedy sme bez likov co je uz 7 rokov. No kontroly mame pravidelne.
ležim v nemocke a je toho tu vela ale aspon su deti pod dozorom
@janka2501 Ahoj, to som nevedela ze bronchitída sa lieci u alergologa. Presne ako ty pises aj my sme na tom teraz podobne hned prvy tyzden ako sme prisli z pôrodnice uz sme aj cestovali do nemocnice, maly bol aj na kysliku, teraz sme doma ale pozorujem unho pisklave dychanie takze v pondelok znova k doktorke. A môzem vediet ake lieky, resp. aka liecba vam zabrala??
Uz som myslela ze navstivime pneumologa alebo koho ale ak hovoris ze alergolog vam pomohol tak sa nato opytam pediatricky.
Dakujem za radu
Baby a este mi napiste ako sa to u vas prejavovalo, bol to kasel a teploty ci aj pisklave dychanie??? Dakujem
Ahoj, nasa bola bez teploty vzdy. Len piskala a na kasel mala taky draplavy az mna bolelo ked kaslala. Alwrgologicka jej dala isoprinosin,ribomunyl a este dalsie tie si nazvy nepamatam
ahoj...my sme lezali s bronchitidou tri tyzdne v nemocnici...s toho 12 dni na kysliku...pisklavo a tazko dychala..ATB uz berie mesiac...teploty mala len dva dni...hroza ked jej vytahovali hlieny ☹
Ahojte maminy, my mame teraz uz druhykrat bronchitidu
Mala ma 4 mesiace. Prvykrat mi lezala na kramaroch na ARO-e potom po tyzdni ju prelozili na detske.teraz to ma znova, boli sme na pohotovosti a dali jej inhalatory ventolin a flyxotide a okrem toho len fenistil...ani ziadne antibiotika...vobec nevie taspinkat, strasne piska, dusi sa, kasle a je zahlienena. Kazdu hodinu jej odsavam sopliky,ale sa mi zda ze jej to vsetko stieklo do hrdielka.posledne dve odsavania v nosteku uz nebolo nic ale zahuhnana je poriadne. Do toho som este aj ja ochorela takze to je o to tazsie.....ktore lieky vam dali a taberali vam? Lebo v podstate mojej malej dali len inhalatory a tym sa lieci predsa astma a to jej ani vysetrenia na nu nerobili. Ma sice geneticky predpoklad na asthmu ale este nevieme.... Prosim poradte nam nejake lieciky co zaberu
Ahojte maminky,mate prosim Vas niektora skusenosti s liecenim v srobarovom ustave?dakujem
my sme mali obstrukčnu bronchitidu boli sme aj v nemocnici ,