Bronchitída u 8-mesačného chlapca

26. dec 2023

Ahojte, vcera nas prijali na detske oddelenie lebo sme sa 5ty den trapili s kaslom, od vcera uz stazene dychanie, vecer uz mi to nahanalo strach tak som sla aj nas tu nechali. Predpoklad, ze je to bronchitída.
Inhalujeme, ATB nema, CRP dobre, teplota aj saturacia fajn.
Akurat to dychanie stazene, ako 60 rocny fajciar. Kedze u nas su izby oddelene sklom, ako na foto. Tak celu noc mamicka vedla dala k sebe svoje dieta 3 rocne a trieskalo do skla. Cely den huci, reve, alebo trieska hrackami, maleho nonstop budi ma podliate oci a leskle ako po flame. Je tu uplne plnka a ja zvazujem sa vypytat domov. Ved mu je horsie ako bolo ani na chvilu sa neda mu spat skrz hluk. Neviem ale ci je to dobry napad, no bez spanku sa dieta nevylieci.

dzulli1980
26. dec 2023

Včera si tu dávala hádam aj štyri príspevky, ako Ti dieťa zle dýcha ... v nemocnici vás nenechali len tak ... zrejme má Tvoje dieťa problém ... nemocnica nie je hotel, tam sa musíš prispôsobiť ... ale veď sa vypýtaj na reverz, len tu potom večer nevypisuj, že sa bojíš o dieťa, lebo zle dýcha.

autor
26. dec 2023

@dzulli1980 nepisala som 4 prispevky, nesla som na reverz len som vytocena, ze je mu zle ma tazkosti a este ho stale nieco budi. Spanok lieci a ten tu nema.