Bránia sa vaše deti odsávaniu soplíkov?

eririka
13. máj 2018

Maminky aj vaše detičky sa bránia odsávaniu soplíkov ?

zooeynka
13. máj 2018

Nie. Moje si ani nie 2 rocne odsavalo samo. Aj plysakom.

eririka
autor
13. máj 2018

@zooeynka To je výborné !!! U nás na silu a histerický plač ☹

zooeynka
13. máj 2018

Aky vek? Pene najprv plysakom, potom sebe(akoze) a potom dietatku...

eririka
autor
13. máj 2018

16 mesiacov 😉

zooeynka
13. máj 2018

@eririka to sa spravi 😉 Aj moje zo zaciatku plakalo a potom z toho bola zabava.

pininka
13. máj 2018

Nasa mala histericky strach z vysavaca a odkedy sme zacali takto odsavat nostek tak si zvykla na zvuk a uz sa neboji a sama si priklada odsavacku

eririka
autor
13. máj 2018

@pininka
@pininka Tak ona je šikulka ! Náš sa nebojí zvuku, ešte len idem vstrieknuť a už je koniec ! Čo mu pomáha, teplomer, čípok, odsávačka, všetko by odmietal, jednoducho nechce - ale ja chcem !😉

potvora1
13. máj 2018

@eririka ahoj, no u nás katastrofa, malý má 7 mesiacov a sopliky odsávame nasilu, ja odsávam a manžel, alebo starší syn mu drží ruky, zatiaľ to inak nejde

eririka
autor
13. máj 2018

@potvora1 aj mi všetko nasilu, musíme ho znehybniť, aj pri meraní teploty, aj pri čípku a odsávanie juuuj, katastrofa, neviem či sa to vôbec zmení ☹☹ a váš aky maličký a už vie že to nechce ! Podarený😉

revicka
13. máj 2018

do 3.5 roka hystericke zachvaty pri akomkolvek pokuse o odsatie soplov. mal nadludsku silu. nepomahalo vobec nic ani po dobrom ani po zlom. raz sa to predsa podarilo, uz to bolo na vazny zapal dutin, tak drzala cela rodina. zistil ze sa mu uvolnil nostek a odvtedy si odsava sam. len vydrz! skor ci neskor sa to podda

potvora1
13. máj 2018

@eririka od narodenia vie, že to nechce😁neboj nič, to je také obdobie, aj to prejde, každé dieťa je v tomto iné, vidíš, niektoré si aj samé chcú odsať, u nás to nehrozí ani zďaleka 😀

eririka
autor
13. máj 2018

No a ked je pridržaný pri odsávaní, jasné krik , plač, tak mu ako bonus ešte zatlačím aj čípok ked máme predpísaný, a to je už naozaj kriku ale je to čím skôr za nami a hotovo ! apotom kvapky do nosa☹☹
@potvora1

verpav
13. máj 2018

Môj malý ako trojmesačný dostal sopliky a ked som odsavala tak rev a svokra ho držala a hovorí mu len plackaj lebo keď plakal tak sa mu sopliky uvolnili a pekne som to všetko odsala 😊

eririka
autor
13. máj 2018

@verpav juuj to si ma ukludnila ! Ináč je to tak !😉

secretadmirer
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janap76
13. máj 2018

Áno vyrastie z toho. Môj má 20 mesiacov a držíííii. A ešte pritom tú krásnu tváričku tak zmraští. No vyzerá. Tak ho furt musím aj vybozkať 🙂 ale keď zo začiatku nechcel, tak pomohlo posadiť ho pred rozprávku. A keď môžem poradiť, na vystriekanie nošteka používajte vincentku 👍🙂

seahorse27
14. máj 2018

U nas to bolo tiez priserne. Ako babo v pohode, od 2 rokov zacal odsvacku odmietat a cim bol starsi, tym mal viac sily. Sama by som mu sople neodsala, musel mi niekto pomahat - ja som ho drzala, bola som doskrabana ako od tigra. Kazdym razom to vsak bolo lepsie a lepsie, postupne si zvykol a behom tyzdna odsaval sople vsetkym hrackam, ktore mali nos a nakoniec aj sam sebe 😄 U nas fungovalo prelomit to na zaciatok nasilim (nepomahali dohovory, nazorne ukazky) a potom, ked zistil, ze mu to nijako neublizi a lepsie sa mu dycha, tak tomu prisiel na chut. Bola celkom sranda to sledovat 😄