Maminky aj vaše detičky sa bránia odsávaniu soplíkov ?
Aky vek? Pene najprv plysakom, potom sebe(akoze) a potom dietatku...
16 mesiacov 😉
Nasa mala histericky strach z vysavaca a odkedy sme zacali takto odsavat nostek tak si zvykla na zvuk a uz sa neboji a sama si priklada odsavacku
do 3.5 roka hystericke zachvaty pri akomkolvek pokuse o odsatie soplov. mal nadludsku silu. nepomahalo vobec nic ani po dobrom ani po zlom. raz sa to predsa podarilo, uz to bolo na vazny zapal dutin, tak drzala cela rodina. zistil ze sa mu uvolnil nostek a odvtedy si odsava sam. len vydrz! skor ci neskor sa to podda
Môj malý ako trojmesačný dostal sopliky a ked som odsavala tak rev a svokra ho držala a hovorí mu len plackaj lebo keď plakal tak sa mu sopliky uvolnili a pekne som to všetko odsala 😊
Áno vyrastie z toho. Môj má 20 mesiacov a držíííii. A ešte pritom tú krásnu tváričku tak zmraští. No vyzerá. Tak ho furt musím aj vybozkať 🙂 ale keď zo začiatku nechcel, tak pomohlo posadiť ho pred rozprávku. A keď môžem poradiť, na vystriekanie nošteka používajte vincentku 👍🙂
U nas to bolo tiez priserne. Ako babo v pohode, od 2 rokov zacal odsvacku odmietat a cim bol starsi, tym mal viac sily. Sama by som mu sople neodsala, musel mi niekto pomahat - ja som ho drzala, bola som doskrabana ako od tigra. Kazdym razom to vsak bolo lepsie a lepsie, postupne si zvykol a behom tyzdna odsaval sople vsetkym hrackam, ktore mali nos a nakoniec aj sam sebe 😄 U nas fungovalo prelomit to na zaciatok nasilim (nepomahali dohovory, nazorne ukazky) a potom, ked zistil, ze mu to nijako neublizi a lepsie sa mu dycha, tak tomu prisiel na chut. Bola celkom sranda to sledovat 😄
Nie. Moje si ani nie 2 rocne odsavalo samo. Aj plysakom.