Ahojte, môj syn 3r ma bradavičku pri pazuche ako ste to riešili? Som objednaná ku kožnej no mám strach že mu to bude nejako vymaľovať a bude sa malý báť alebo mať potom strach chodiť k dr.
Videla som že sú voľnopredajný aj nejaké vodičky fungujú?
@newmoomy ja som ako dieta mavala bradavice na prsoch, davali ni nato taky , gel,, je to ako flaskla od laku na nechty a tym som si to potierala po par masiacoch zmysli. Pred 2mesiacmi som bola na vypalovan tekutym dusikom lebo s ami spravili na paloch na nohach trosku stipalo lebo pod bradavicou bol koren ale noc hrozne. Dieta to moze ale znasat inak ako my dospeli
Sestre nedávno vypaľovali pod pazuchou, keď prišla domov, normálne plakala. A to je skoro 40 ročná žena. Že tam sa držala, skoro tresla lekárke - reflex pri bolesti, ale nejako to vydržala a doma sa vyventilovala. Vraj neskutočná bolesť a ako naschvál sa jej to zapálilo, samozrejme leto, pot, bolo to stále mokré, prelepiť nemohla. Skús to konzultovať s kožnou lekárkou, ona najlepšie bude vedieť, čo je pre dieťa lepšie.
Ja som mala bradavicu na vnútornej strane stehna a vypálila to tá istá lekárka, čo sestre a žiadna hrozná bolesť, trocha štípalo. Ale zase každý má iný prah bolesti.
@newmoomy *vypalovať