Bradavice na zadočku

nika898
9. jan 2023

Ahojte zienky. Synček mal na ritke medzi polkami asi bradavicu. Kozna lekárka mu to vypálila dusíkom. Čo asi nebol najlepsi napad lebo odvtedy sa trápime s bradavicami. Dnes sme boli na koznom a bol to už masaker. Synček kričal a prosil aby ho už pustili 😭. Prosím máte daky overený recept ako mu môžem doma pomôcť? Zmena stravy alebo nejaké vitamíny? Podotýkam že sme silný alergig na pel, roztoče, a macky. Zhoršilo sa najmä v obdobi Vianoc. Stravu sme velmi nemenili a synček sa ani neprejedal skladkosti. Skôr je ovocný a zeleninový. Pripadne ak viete ako spraviť Detox organizmu pomocou stravy u 5 rocneho budem vam velmi vďačná.

stanulienkat
9. jan 2023

Bradavice sú vírusové a teda veľmi ľahko roznositeľné. Bolo by najlepšie,keby si to nechytal, nedráždil, lebo tak si to len roznáša. Skúste nejaké vodičky z lekárne, strava na bradavice určite nepomôže.

doriiis
9. jan 2023

Žiadny detox ani nič nepomôže....dusík už vôbec nie.Bradavice sú vírusového pôvodu.Vie ho poraziť imunita. Najst synovi kvalitného imunologa a u neho to riesit

nika898
autor
9. jan 2023

@doriiis ďakujem pekne za odpoved. Synček dlho braval broncho vaxon na imunitu a ako nám ju pneumolog viacej nepredvísal tak sa nám začal aj ekzém zhoršovať a teraz ešte toto 😭. Budem mu zajtra hnet volať či mi to vie predpísať opäť.
Všimla som si že ten dusík vôbec nepomáha, práve naopak. Už som rozmýšľala aj zmeniť kožnú.

nika898
autor
9. jan 2023

@stanulienkat no to sa snažím aby si to nechytal ale žiaľ 100% tomu zabrániť neviem. Už sme kvôli tomu zrušili aj plávanie čo ho bavilo a bol v tom šikovný.

radacak
9. jan 2023

@nika898 my sme kupiliyv lekárni takú vodičku alebo olejček..neviem už presne..Aj dcéra mala na zadku a zmizlo jej to..

doriiis
9. jan 2023

@nika898 ...mám to za sebou s našou dcérou.Skoda,že som si nikdy neodfotila fotky pred a po.Na kožné sa vykašli....dusík vypáli iba vrch bradavice,koreň však ostane podráždený a to vydá signál vírusu aby bol agresívnejší a začne sa tvoriť viac bradavíc.Moja dcéra začala s 5 timi bradavicami,skončila s 12 timi.Ako vravím....KVALITNY imunolog a pýtaj sa u neho na bravčový lecitin.Ale nie taký ten volnopredajny z lekárne Tento bol na predpis a bol drahší ale vyriešilo to úplne vsetko

stanulienkat
9. jan 2023

Ak má teda naozaj bradavice, odporúčam tento Duofilm a prekrývaj mu to leukoplastom, aby si to nechytal ani škriabal. A nemá náhodou molusku? Lebo aj to je vírusové.

nika898
autor
9. jan 2023

@doriiis a prosím ta vieš mi niekoho v okoli Žiliny poradiť? Aj súkromného. Dakujem

nika898
autor
9. jan 2023

@stanulienkat no kozna mi toho veľa nepovie. Ale keď si napísala že či nemá molusky tak sa mi niečo marí že keď mi to ukazovala tak vravela niečo take.

doriiis
9. jan 2023

@nika898 ....no tak to ti fakt neporadim.Byvam ďaleko od Žiliny. Ale skús v skupine Zilina

hilda08
9. jan 2023

@nika898 ten duofilm sa osvedčil aj mne, mala som po celých rukach, kazdy prst plny bradavic, hnus…tymto som to natierala, vzdy pred ďalším nanesením to treba oskrabat a naniesť novú vrstvu…ja som po čase od zúfalstva manikurovymi nožničkami vytrhla tu prvú, hlavnú a do týždňa vsetky bez stopy zmizli…vraj ked znicis aj s koreňom tu prvú tak zmiznú vsetky, neviem ci to je pravda, ale mne to vyslo

bambibam
9. jan 2023

@nika898 tak mi sme sa trápili 2a pol roka na rukách.... Bolo to niečo hrozné... Koľko ich bolo ani neviem zrátať celé ruky...
Najskôr bol duofilm, potom akási volnopredajná vodička, nakoniec na imunologii brali na to krv a dali nám špeciálne lieky zamerané aj na tieto vírusy, nakoniec to vypaľovanie začalo mať zmysel, ale asi pol roka bral lieky na vírus kým to začalo zaberať. Na tvojom mieste by som navštívila imunologa a kožné spravila mesačnú prestávku, lebo fakt je to bolestivé.

nika898
autor
9. jan 2023

@doriiis ďakujem aj tak.

nika898
autor
9. jan 2023

@stanulienkat takúto reakciu má po vypaľovani dusíkom. Ešte nikdy to takto nemal 😭😭😭😭

bambibam
9. jan 2023

@nika898 áno aj náš to tak mal, dokonca raz až úplne čierne, čo popraskali cievky.

stanulienkat
9. jan 2023

To budu molusky. Mojej malej to vyskrabovali. To sa vraj musi vylupnut. Nic hrozne.

bambibam
9. jan 2023

@stanulienkat molusky sa dajú vyštiknuť

stanulienkat
9. jan 2023

@bambibam nam to takou chirurgickou lyzickou vyskraboval. Boli to trochu neprijemne, ale malá ani nepipla.🙂
@nika898 ja by som tie pluzgiere posypala detským púdrom, ak máš.

bluemoon24
9. jan 2023

@nika898 neposilej ho uz znova na dusik, bude plakat, bude ho to bolet a muze se to vratit.
@stanulienkat ti radi dobre! Tento duofilm je top! Zeptej se pediatricky, muze ti ho napsat i ona + se zetej, jestli muze uzivat hlivu ustricnou (je fakt dobra na imunitu). Urcite mu to bzro zmizne.

nika898
autor
9. jan 2023

@stanulienkat už som mu to natrela imazolom. To mi nato dalo.

nika898
autor
9. jan 2023

@bluemoon24 ďakujem. Zajtra budem hnet volať.

stanulienkat
9. jan 2023

@nika898 lekar ti dal Imazol na molusky???😳

nika898
autor
9. jan 2023

@stanulienkat že aby mu to vyschlo. To čo mu vypalovala.

zdenka11081983
9. jan 2023

@nika898 mojej pomohol len dusík... Vydržať. Proste ma slabu virusovu imunitu. Keď bude mat 12 rokov pojde na očkovanie HPV ako staršia sestra. Drzim palce.