Bradavice na ruke

lilke
18. mar 2013

Ak mate overene recepty alebo rady, ako sa zbavit bradavic na dlani, poradte. U malickej netere za necele dva tyzdne sa vysypala cela dlan, rozsiruje sa to velmi rychlo uz aj na prsty. Predtym nemala ani jednu bradavicu.

iv01
18. mar 2013

ak je to virusove, skus cajovnikovi olej, potierat viac krat za den. pomaha aj lastovicnik, ale ten teraz najdes asi tazko, potom je fajn aj cesnak, ale ten je velmi ostry, moze spalit kozu

raszuz
18. mar 2013

@lilke nakrájať cibuľu na drobno (tak, aby sa dala prikladať), zaliať octom, nechať 24 hodín odstáť, prikladať, prelepiť, po čase vytiahne korienky a dá sa pekne odlúpnuť ... ako dieťa som mala tiež bradavice, po vypaľovaní mi zostal krivý ukazovák, potom niekto mamina poradil toto, urobila mi to a musím zaklopať, odvtedy som bradavice nemala ...

danka86
18. mar 2013

Mne osobne pomohol duofilm. ale neviem ci sa moze pouzivat aj pri malom dietati. Sice to najprv nevyzeralo velmi nadejne, po 5mes zacali same miznut, ani nie olupovat, ale proste zmensovat sa a miznut. A teraz sa mi objavil zas jeden na palci a bez toho, aby som ho potierala, mi to same od seba do mesiaca zmizlo.. Vela stastia, je to pliaga :-/ my bojujeme zas s moluskami.. ☹

zuzulica
18. mar 2013

@lilke Ja som ako školáčka mala na prstoch a tiež sa to začalo rozširovať,chodila som kožnej a tá mi ich vypalovala tekutým dusíkom a mastičky od nej som na to mala,chvíľu to trvalo,než to všetko vypálila,ale odvtedy mám pokoj 🙂 Ale neviem,či sa to robí aj u malých detičiek,určite by som zašla ku kožnej.

emakiki
18. mar 2013

cibulu namocit do octu prilozit a obviazat... cim dlhsie to bude mat na ruke, tym rychlejsie zmiznú, mne to zabralo na nohe... a dost som bola prekvapena ako rychlo... naozaj to pomaha...

januliku
18. mar 2013

@lilke Neviem, kolko ma neter rokov, ale u malych deti by som radsej moc neexperimentovala. Rychlo ku koznej, ked sa to tak siri. Predpise vam masticku, malym detom sa to nevypaluje.

cerez
18. mar 2013

@lilke Hlavne skús sa zbaviť prvej bradavice, ktorá to spustila.

lilke
autor
20. mar 2013

dakujem vam vsetkym za tipy 🙂 neter s maminou uz absolvovala koznu, ktora sa nebrani domacim receptom, takze budu skusat okrem masticky aj ludove liecitelstvo 🙂

mamazem
28. apr 2013

Odporúčam prírodný prípravok BRADAVICOVÉ MAZANIE. Je to čisto prírodný bylinný prípravok z Lastovičníku väčšieho a Tuje západnej, určený k šetrnému odstraňovaniu bradavíc a kurích ok. Vhodný aj pre deti. Spolu s ním potom tinktúru s antivírusovým účinkom (Grep, Kapucínka).

edusik
12. máj 2013

my to máme na zadočku a stehne zo zadnej časti, chodili sme vypaľovať - 3x ale viac už malu trápiť s dusíkom nebudem, má 4r. a bol to des a vôbec to nezaberalo, akurát pri tých malinkých jej to riadne spálilo kožičku okolo, zlúpala sa a bradavica ostala ďalej. Teraz jej dávam krém Bye Wart - potierame to a mám pocit že sa to zmenšuje, aj keď si nie som istá. Zaujíma ma preto to - tá cibuľa v ocete - to štípe??? a čo ten cesnak??? už jej nechcem spôsobovať bolesť, keby ste vedeli ako ma vtedy pýtala, že maminka už mi to nerobte, myslela som že vtedy u kožnej zomriem... nikdy viac...

janinah
12. máj 2013

overte si,či sú to bradavice,či nie náhodou moluska..tam je iná liečba
@lilke

lubi
12. máj 2013

mne pomohla domaca nechtikova mast. nemohla som sa tej pliagy zbavit niekolko rokov a toto mi pomohlo.vela stastia.

diduska
5. jan 2014

@mamazem za aky čas bradavice zmiznu ak si ich teda budem potierat tymto mazanim a je to 100 percent učinne?vdaka

mamazem
8. jan 2014

@diduska, na tieto otazky tazko odpovedat. Netrufam si tvrdit, že je to 100% riešenie, ale mazanie obsahuje lastovičník a ten jednou z najúčinnejších bylín na bradavice. Aj dĺžka liečby je individuálna. Netreba zabúdať, že bradavice sú vírusového pôvodu, treba preto užívať aj účinné prípraky s antivírusovým účinkom. Napríklad kombináciu tinktúra Kapucínka a tinktúra Grep. Alebo zmes tinktúr IMUNITA. Nájdete u nás na mamazem.

janinah
8. jan 2014

teraz cez pár dní prázdnin som vyničila bradavicu na synovom chodidle- 100% čajovníkový olej som dala na vatičku,priložila na bradavicu a prelepila,večer som dávala a na druhý den okolo obedu odlepila a večer zas...po pár dňoch to tak zmäklo,že sme to "vyšprtali" všetko aj s korienkami

lenkaalenka
2. jún 2019

@mamazem Poprosím,kde sa dá zohnať to domáce Bradavicové mazanie? Ďakujem.

samarra
30. jan 2020

@emakiki u mna presne tak isto pomohla cibula s octom. Len treba prelepit okolie bradavice,aby sa nespalila zdrava koza