Ja som už úplne zúfalá. Syn 4 ročný ma na prste bradavice, sú dve veľké a okolo sú asi ďalšie 4 malinke, ja neviem, čo mám už robiť. Kožná nám nepomáha. Dusík je na nič, ešte to aj boli. Nakúpila som už asi 10 fľašticiek vodiciek a nič... Bože prečo musím mať takéto trampoty, stále sa to zhoršuje. Iďem zmeniť kožnu po sviatkoch. Bože zbavíme sa toho nejako. Laserom alebo chirurgicky by to urobili takému malému dieťaťu???? Ach
Skúste duofilm treba potierať každý deň,je to na predpis ale nám to pomohlo.
Namocit cibulu do octu a na noc prikladat,najskor to vytiahne cierne korienky a potom sa bude dat bradavica pekne odlupnut.
laserom na jedno sedenie mu ich vyberu. hovori zo mna opakovana vlastna skusenost. dcere sa raz za 3 roky nejaka stale urobi. dusik je o nicom, babske recepty mne pridu strasne zdlhave a tie tinktury z lekarne neucinne. laser trva par minut, vobec to nie je bolestive, po bradavici nezostane ani stopa
Ja som pouzivala aj kolodium forte a zabralo (i ked dietatu by som to na rucku nedala, ja som si na ruke sposobila jazvy), ale teda dusik bol pre mna vzdy najucinnejsi, ked som mala problem, len to treba opakovat v nejakych mensich intervaloch, aby to zmizlo, inak sa to stale vracia do povodneho stavu. Raz som ale male velmi dlhotrvajuce bradavice na nohe a nie a nie to vyliecit niekolko mesiacov, potom som sla na dlhsiu dobu k moru (uz som teda ani koznu nenavstevovala) a ani neviem ako mi to vdaka morskej vode zmizlo same.
Viem co to je.Kozna vam musi pomoct a ked nepomoze najst inu.Moja dcerka mala na ruke a na nohe mala 5r.Na nohe uz ju bolelo nemohla dostupit.My sme to ani nevedeli ze to je bradavica skor pluzger.Az do casu kedy sa casto objavil zvacsil Doktorka pozrela povedala ze prideme max 3krat a bude ok vypalovala dusikom.Dcerka chodila doktorka nevidi pod kozu a realita bola ina to ze hladate pomoc masticky ine produkti je ok ale ak by som isla ja a davala dcerke produkty na bradavice by som pomohla len z vonku.Po 3 krat sa bradavica pri vypalovani tak ukazala pod kozu ze sme boli na ruke 7krat a na nohe 14krat.Cim dalej chodila ju to bolelo pretoze vypalovanie islo hlboko az pod kozu mala taky maly koren ktory hlboko bol a nedalo sa odstranit hned.Ak by sme to nechali koren by rastol.Dcerka chodila tam uz z placom ale pochopila ze doktorka sa s nou porozpravala a chcela pomoct.Za kazdym vypalovanim dostala malu odmenu.Po vypalovani ak jej praskol pluzger este natierali sme duofilmom
Bojovali sme s dcérou 3 mesiace na chodidle mala 4, zaberalo kazdovecerne potieranie duofilm, koloidum a každý piatok pedikerke..ta zrezala vždy skalpelom čo šlo dole, a dokola 3 mesiace až sme prišli ku koreňu a je pokoj
Zbavila som syna 4 bradavíc na nohe tým,že som vždy čerstvý kúsok cibule namočila na chvíľu do octa, priložila na bradavícu na to gáza a zalepila izolepou( lepšie drží ako leukoplast.). Nechala pôsobiť tak 2/3 hodiny každý deň. Bradavíca sa najskôr zväčší, vystúpi z vnųtra a po čase sa spraví chrasta , ktorá mu časom odpadne hoc aj počas kúpania.
ahoj, pises, ze kozna nepomaha, mate milion vodiciek ... a co ste teda skusali okrem toho dusika? my sme mali u maleho vysev na prstoch na nohach, dala nam duofilm a isoprinosine a pomohlo. Druhy syn to tiez chytil (obaja plavaju, takze ratam, ze na bazene - pred coronou) a tomu chcela dusikom vypalovat, ale velmi ho to bolelo tak sme asi 2 mesiace denno-denne vystihavali a tym duofilmom potierali, ale nakoniec sa podarilo
Pytajte sa na imunologiu, nam tam dala dr dve davky isoprinosine a dcere zmyzli same. Trapili sme sa s tym 3 roky a uz sa jej robili aj take skarede pod nechtami, dokonca aj molusky dostala. Nam pomohlo len toto❤️netrapte sa, odide to❤️
@kayyaa presne tak vystihla si to úplne presne ja mám dcérku ztp a ma genetickú chorobu 😟😟😟vážne čo by som dala zato aby mala len bradavice😟😟😟😟
ahoj prosim uz ste vyriesili tento problem alebo sa stale trapite? 😌Mame nieco podobne...
@leyla97 zmenila som vtedy kožnú lekárku, boli sme tam dva krát na dusík a tá mu to tak riadne urobila, že sa mu po druhom raze urobila chrasta na tom a ako sa to hojilo, tak som mu to čistila a potom to celé odpadlo aj s koreňom. Od vtedy nič. ☺️ Tá prvá Kožná sa s tým len hrajkala a klepkala mu vatovou tyčinkou namočenou v dusíku po tých bradaviciach, lenže ono to bolo agresívne a rástlo to. Napr boli sme tam vo štvrtok, dala mu dusík a o týždeň to mal rovnako veľké. Tá druhá sa s tým nemaznala. Dusík použila tak, že mu to striekala na prst a nie vatovou týčinkou Malý neplakal, super to zvládol a boli sme tam dokopy 3 krát a bolo po tom. 😊
to rada pocujem snad sa uz nikdy nevratia! ako dlho ste uz bez bradavic? Ja s nimi bojujem a aj dcerka ich odomna dostala tak skusam vsetko mozne....najskor vseliake babske rady, bylinky, homeopatika...nic nezabralo...bola som aj na dusiku a nebolelo ma to vobec, ale asi sme nezneskodnili vsetky...mozno pojdem znova a poviem nech mi to poriadne urobia kedze ja mam vela malych na rukach ktore ani niesu vidno ale su male a pocetne :/
Ach, co by mnohe dali za taketo "trampoty" 🙊...chapem, ze to nie je pekne z estetickeho hladiska, ale naozaj toto nie su ziadne vazne trampoty😊
Kazdy den nakvapkaj syncekovi na tie bradavice zopar kvapiek citronu a malo by to zabrat, u nas vzdy zabralo😊 drzim palce !