Caute prosim vas ma tu niekto skusenosti s liecenim bradavice vodickou duofilm? Malemu to dala kozna nakolko ho nechcela trapit ze to vyskusame takto a po tyzdni a pol to vyzera takto divne... mal na spicke nosa riadne taku gulku a po nanasani duofilmom sa to predlzilo cosi biele tam je 🤦♀️ pid tym biely je stake ta gulka akoby 🤷♀️
Nema sa to zosuchovat nejak? Riešila som dávno a iba na prste a ono to nejak odpadlo... Vzdy som to vysuchala trochu a potom natrela, ale liecba dlhsie trva, kľudne aj mesiac... Cosi biele je z toho duofilmu, ked sa vysusi, malo by to rozrusovat lo rcg bradavice.
Nuz ale hadam niekto s vacsimi skúsenosťami napise ☺️
Vyskusala by som teraz rastie bylinka zltym kvetom lastovicnik, ked odtrhnes to mlieko prikladas na bradavicu a po case zmizne. Ja by som skor u tak maleho dietata vyskusala ako prvu tuto cestu.
@kvietok173 duofilm a lastovicnik fungujú na rovnakom princípe, rozleptavaju povrchové bunky. Duofilm ma kontrolovaný obsah účinnej látky a nehrozí, že zasiahnes okolie
Syn mal kurie oko, tiez sme natierali touto vodickou duofilm. U neho sa to ale stale vracalo, tak napokon som mu to dala vypalit a nasledne som mu to aj tak musela este mesiac potierat duofilmom. Ono to takto zbelie - ta biela koza je vlastne odumreta. Je dobre postupne tu bielu kozu vystrihavat a stale potierat duofilmom, aby sa ta ucinna latka dostavala stale hlbsie. Vdaka tomu to zlikvidujes uplne, inak sa to vrati. Je to dlhy boj.