Bradavica na čele u 6 ročného

23. sep 2021

skoro 6 rocnemu synovi sa urobila na čele bradavica... prvú mal minuly rok, no pouzivali sme duofilm a odpadla.... v jari sa mu urobila znova a v lete pocas tabora ju pri hre strhol... urobila sa nova a tu vcera pri vyzliekani tricka natrhol.... dnes som mu to prelepila a co dalej....

kacena4
23. sep 2021

smer dr nech ju vyberie/vypali dusikom aj s korenmi

autor
23. sep 2021

@kacena4 tomu sa chcem vyhnut.... mne vypalovali dusikom viackrat a stale sa vratila

majah212
23. sep 2021

bradavice sa daju vypalit aj laserom (porad sa s koznym lekarom, ten bude vediet odporucit najlepsi postup)

kacena4
23. sep 2021

viackrat sa vypaluju vtedy, ked ju mas dlho a zapusti hlboke korene inak staci raz len treba ist cim skor... kedze vam sa to opakuje predpokladam ze uz ma tiez dlhe korene a bude to mozno na viackrat...

diandra555
23. sep 2021

Mala som ju na kolene a babka-korenárka mi odporučila denne ju potierať lastovičníkom (po odlomení má takú žltú šťavu) - bradavica sa po niekoľkých týždňoch rozpadla bez jazvy.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. sep 2021

@diandra555
@miriam11 a to ho teraz este najdem???

diandra555
23. sep 2021

... myslím si že niekde na lúke, alebo v tráve pri trati (ja som ho tam trhala), má také drobné žlté kvietky.

diandra555
23. sep 2021

Vyskytuje sa v lužných lesoch a kroviskách, na sutinách a rumoviskách, smetiskách, v záhradách, pri múroch, v parkoch a na úhoroch. Kvitne od apríla do augusta, v septembri je už odkvitnutý, ale rastlinu môžeme nájsť do prvých mrazov.

kristiii
23. sep 2021

Nasaď hlivu ustricovú, normálne doplnok z lekárne. Jediný spôsob ako mi bradavica zmizla a už sa nikdy nevrátila.