Boron - Vaxom prášok

zuzula507
4. nov 2020

Ahojte zaujimalo by ma vase skusenosti s tymto praskom. Ci vasim detickam pomohol .Pripadne sa stalo ze vam pocas brania deti velmi ochoreli a museli ste stopnut/ukoncit uzivanie a teda ho skor neodporucate. Dakujem

lenca1401
4. nov 2020

@zuzula507 moje deti ho berú obaja. 5 a 2 roky, väčšinou jarná a jesenna kúra. O par dni začínajú poslednú dávku, tento liek nie je ma to, že dieťa neochorie. Sluzi na to aby sa choroba nedostala na dolné dýchacie cesty. Nam to veľmi pomáha. Od kedy ho beru nemávaju take problémy ako mávali. Straší ho berie uz asi rok a pol (tie kúry, nie nonstop) odporúča sa užívať pocas choroby práveže, aj s atb. To je tam tuším aj pisane v letáku.

lucka_ke
4. nov 2020

môj ho mal 2x, vždy strašne ochorel (40ky horúčky), odvtedy som nedala

jarkagrm
4. nov 2020

ahoj, moja dcérka ho užívala, ale tiež vždy ochorela, mala hrozný kašeľ. A keď som to hovorila alergologičke tá ma uistila, že ochorenie z lieku je iba veľmi zriedkavé a vymyzne hneď po vysadení daného lieku. Neverila mi, pritom mi toto potvrdila pediatrička. Už nikdy viac, momentalne hladám novú alergo pre dcérku. A my sme ho s atb alebo pocas choroby neuzívali, nám kázala tusím 10 dní užívať každý den jeden prášok apotom 20 dní pauza a bola to 3mesacná kura jar a potom jesen.

bubinko1506
4. nov 2020

Moji ho mali teraz druhu davku, predpisane imunologom. Po prvej davke starsi ochorel, 2 tyzdne bol doma so soplami a kaslom, odvtedy su obaja ok (maju 4 roky). Nas doktor upozornil, ze po prvej davke mozu mat sople, zvysenu teplotu, ze je to bezna reakcia organizmu.