Bolieva vaše 4 ročné dieťa hlava?

dudduli
9. nov 2012

mojho maleho synceka zvykne bolievat hlava,nie je to zas nijak casto ale teraz v priebehu mesiaca druhy krat.

miminka327
9. nov 2012

Pije veľa vody? Dnes to dávali v dámskom magazíne,aké môžu byť príčiny....môže to byť aj z očiek....treba povedať lekárke,nech ho vyšetrí 🙂

sendy182
9. nov 2012

smer lekár........ 🙂 malé dieťa nemá čo bolieť hlava 😕 ............môžu to byť očká, chrbtica, ..ORL a stomatologicé vyšetrenie .....ak sa toto vylúči............. tak neurologické alebo psychologické vyšetrenie .......mohol spadnúť, alebo môže mať stresy napr. so škôlky...........príčin môže byť viac..........

talula
10. nov 2012

suhlasim s miminka327 aj sendy182 a mozno to moze mat aj z nevyspatosti

lejlla
10. nov 2012

ja som bola vcera akurat s tym u dr moj maly ma 4 rocky a ani po schodoch nechcel ist co ho bolela hlavicka stale sa stazoval ,ze ho nic ine neboli...a vysledok angina ☹

palomka
10. nov 2012

odber krvi odhali pricinu urcite

k_a_j_k_a
10. nov 2012

Nechyta sa nanho nieco? Pije dostatocne? Ja viem, ze ked dcerka pride, ze ju boli hlavicka, tak v ten den nepila poriadne. Pripadne na nu nieco lezie, ale vtedy je aj ospala. A aj ked ma svoj den a doslova vresti, vtedy viem, ze ju bude boliet hlava.

pingu1
10. nov 2012

ano, ak ma virozu, alebo je inak chora

oliviajn
14. nov 2012

Môj malý ma šesť, tiež sa sťažoval, boli sme aj na neurológii, urobili mu EKG hlavičky, povedali, že má všetko v poriadku. Tiež sme boli na na očnom vyšetrení. Má piť dostatok tekutín, nemá sedieť dlho pri počítači a pri TV. Nemá náhodou problém s očkami, či ho tiež vtedy nebolia.