Boli ste s dieťatkom v Adeli Medical center v Piešťanoch?

marikaheidi
7. jún 2013

Kto bol v Adeli s dietatkom ??? Ako sa vam tam pacilo ??? kolko cele rehabilitacie stali ?????

aristka
7. jún 2013

neviem o Adeli nič ,ale niečo obdobné na takom princípe je Renona v Šúrovciach pri Trnave

pink_lady
7. jún 2013

cenu ti vypocitaju individualne, je to okolo 2500-3500€....

jaja1979
7. jún 2013

Ahoj, moja najlepsia kamoska tam bola v januari a chysta sa aj teraz, v polke juna. Chlapcek ma necele dva roky, je mentalne aj fyzicky postihnuty, ale neskutocne ho posunuli. Je tam velmi intenzivna rehabilitacia a kadejake sprievodne terapie. Podla mojho nazoru je to spickove rehab. centrum, urcite sa oplati. Skoda len, ze nic nepreplaca pistovna. Cena za dva tyzdne je cca 2500 - 3000 eur, plus naklady za ubytovanie a stravu pre matku. Ubytovat sa da aj vo vedl. hoteli Maj, kde to vyjde lacnejsie a je blizucko, asi 150 m. Aj ja som ju bola pozriet jeden den, cvicenim a terapiami mali vyplneny cely den, vsetko je tam prisposobene pre invalidov aj pre detskych pacientov.

saskah7
7. jún 2013

v Adeli sme boli za 1988 eur na "rannej rehabilitacii", cize cvicenie bez obleku, s oblekom to pre starsie deti stoji tusim okolo 3000 eur, v Renone sme boli za 1800 eur na "kids" (tiez bez obleku) a teraz na "suit" (v obleku) za 2300eur... obe centra su porovnatelne, kazde sa v niecom mierne lisi...
teraz sa rozbieha podobny pobyt aj v BA, ktory poriada kosicke centrum Liberta, pricom za 3 tyzdne pytaju vraj cca 900eur (Adeli a Renona robia 2 tyzdne!), je to trochu zhusteny program, ale cvici sa tiez v obleku...
ak este daco potrebujes, pis IP 😉

bajboj
7. jún 2013

Adeli mozem len odporucat, mala som tu moznost praxovat tam mesiac a videla som neskutocne ,,zazraky´´prave tou intenzivnou rehabilitaciou,skutocne tam sa oddychuje iba v nedelu, Je velmi smutne ze slovenskym pacientom nasa poistovna nic nepreplaca, rumuni, nemci, taliani tam chodili 2- 3 krat do roka ZADARMO!!!

cawes
7. jún 2013

Ahoj ja som tam bola pracuje tam moj svagor. Mne sa tam velmi pacilo boli tam len mili ludia. Co sa ceny tyka viem ze Adeli toez prispieva ale ides na cakaciu listinu treba tam zavolat ale viem ze to stoji s oblekom okolo 3000.
@bajboj ano chodia tam zadarmo nemci a taliani lebo im to preplaca ich zdravotna poistovna a neni to uplne zadarmo ale za neaky maly poplatok.

saxana123
28. okt 2013

kočky a koľko sa čaká na waiting liste kým reálne sa dá nastúpiť na pobyt? približne...

kiki723
3. sep 2014

ahojte zienky velmi by som potrebovala to liecenie pre moju dceru no zial nemam financie, je to dost finance narocne...neviete mi nejako pomoct, poradit . dakujem

lenka_21
16. dec 2018

Ahojte, ma tu niekto novsiu skusenost? Spokojnost, ceny a pod.?

benshi
9. jan 2019

@lenka_21 ahoj my ideme teraz do babymedu 1988e za 10 dni + ubytko a strava.

lenka_21
11. jan 2019

@benshi ahoj a maju aj stranku? Keddam babymed nicmi neotvori... A kde su v akom meste?

benshi
11. jan 2019

@lenka_21 adeli medical center, Piešťany

lenka_21
12. jan 2019

@benshi dakujem. Nasla som to aj je to adeli. Akurat ten babymed je do 2 rokov a moj maly ma 6 rokov. Ako ste boli spokojni?

benshi
13. jan 2019

@lenka_21 hej, to je pre mensie deti, moja ma 2,5 roka a ideme do babymedu, lebo ten program pre vacsich by nezvladla. este sme neboli , zajtra nastupujeme. ale program pre vacsic uz stoji od 1.4 skoro 3500€ čiste len rehabilitácia + si musite doplatit stravu a ubytko, co je dalsia 1000ka :(

lenka_21
15. jan 2019

@benshi ano viem. Muz naratal na mesacny pobyt 8 000 eur zo vsetkym... 😡 Je to hroozne cela. Nam teraz doporucili Kovacovu aj na to na Kramaroch vybavuju. Syncek je po uraze, ak by bolo potrebne absolvujeme prv Kovacovu a potom Adeli... Som zvedava ake skusenosti budes mat. Daj potom vediet, vraj v Piestanoch je este jedno stredisko co zakladali byvaly zamestnanci Adeli a je vraj lacnejsie a rovnako dobre, len to neviem najst...

brna1989
13. feb 2020

@benshi my ideme v pondelok ,ako vidím pekne zdvihli cenu za rok. Bez stravy a ubytka babymed 2290 €

hanna26
8. jan 2021

@brna1989 a preplaca niečo aj zdravotna poistovňa?

brna1989
8. jan 2021

@hanna26 mali by sme ísť v apríli a poslali nám cenovú ponuku, kde poisťovňa (Union) preplatí 230eur

tinuskulbi
6. mar 2021

@brna1989 ahoj, možem sa opytat za aky čas vas objednali. Ked zavolam napr pondelok aky dlhy čas je na objednavku. Dakujem za odpoved

brna1989
7. mar 2021

@tinuskulbi ahoj, záleží od toho,ako majú voľno.1x som zavolala v pondelok a o týždeň som nastúpila a druhý krát som volala teraz v januári a povedala som,že by som chcela niekedy v apríli.a dali mi termín.zaleži od obsadenosti, skúste povedať termín ,ktorý ti vyhovuje,ak bude obsadený, dohodnete sa na inom.a poprípade popros ,ak by sa niekto odhlásil,že budeš náhradník
Určite sa dá dohodnúť

tinuskulbi
13. mar 2021

@brna1989 dakujem krasne za odpoved (trosku dlhsie čakam za terminom kedze sme tam este ne boli a lekar musi pozriet este spravy a na zaklade toho ale za 5dni zatial ziadna odpoved)

brna1989
13. mar 2021

@tinuskulbi no teda.to sa mi s nimi v komunikácii ešte nestalo,vždy odpovedali ozaj rýchlo, obratom.
Snáď čoskoro dostanete termín 💪

hanna26
1. apr 2021

Ahojte žienky,tie ktoré ste boli nedávno v Adeli boli ste aj tam ubytovaný alebo ste si niečo nasli poblizku?budem rada ak by ste mi niečo poradili lebo drobec je vhodny do BABYMEDU.