Pytam sa na to preto lebo nam fizioterapeutka povedala ze mame ist na rehab.pobyt az po roku a to sa mi zda uz neskoro.. nakolko mam aj znamu ktora ma este mladsiu dcerku a uz na takom pobyte boli... mam 10mesacnu nedonosenu dcerku (korig.vek je 8mes.) cvicime Vojtovku a motorika nam uz dost vyrazne zameskava este sme sa ani otacat nezacali. :( Mame hypertoniu, hyperexitacny sindrom, predlakciu. Neurologica nam povedala ze stav malej sa zhorsuje mame aj kopu liekaov a dokonca ze moze mat az DMO .... prosim vas poradte mi. Neviem ci potom tento moj prispeok vobec najdem lebo som tu nova len teraz som sa zaregitrovala a neviem este ako to tu chodi. :( Mate aj vy podobne problemy? A co s tym pobytom rehabilitacnym? Aj podla Vas je to blbost ze mam cakat a az po tom roku az ist? Dakujem za rady.
moja, tak to mas skvelu terapeutku... rychlo volaj do martina na detske rehabilitacne oddelenie - budu chciet ale vyjadrenie aj od neurologa.. ja som sa vratila pred dvomi tyzdnami s 11 mesacnym a to sme boli jedni z najstarsich... su tam deticky od 6 mesiacov. ak sa niekde dovolas, pytaj si kontakt na MUDr. Mikulovsku - neskutocne mila zena, vsetko ti vysvetli. drzim palce - a neboj, tam ti pomozu. len je mozne, ze na pobyt budes cakat dlhsie, ale nech byvas kdekolvek, pytaj sa aspon, nech ti malu prezru a zaucia do cvicenia - ja som cvicila 2,5 mesiaca zle, slo ma porazit, ked mi to povedali....