Ahojte, nemáte prosím s kusenost s niečim podobným. Dcéra má na rukách a nohách červene fľaky, opuchnuté na dotyk teplejšie a pri akomkoľvek menšom dotyku bolia.
Určite zajtra volaj dr. Našej som už posielala na mail fotku, počas prvej vlny a vyhodnotila aj na diaľku.
Nemá štípance?
Ja som mala takéto, keď som mala erythemu nodosum, verím že vo vašom prípade to bude niečo banálnejšie.
no tiez by som to nepodcenovala, syn mal take podobne a bol z toho zapal zil - vaskulitita pri zapale pluc...
@veronikatok u detí aj dospelých to môžu byť covidové prsty, nechcem strašiť vezmi syna na testy .. aspon tie antigénové.
@veronikatok ospravedlnujem sa dcéru na testy a izolujte sa trošku, do istoty. na nete nájdeš info k tým prstom. https://vat.pravda.sk/clovek/clanok/568366-jede...
mohla by to byť Ruka, noha, ústa. je to vírusové ochorenie. hlavne tie nohy sa mi na to podobajú.
@veronikatok Ahoooj zistili nieco malej? Ja mam toto iste estw ma to aj svrbi uz som na nervy
@veronikatok ahoj, ako sa to skoncilo s tymi vyrazkami? Aj ja sa teraz s tym trapim, zacalo sa to postupne objavivat iba na mohach, dakujem Ita
@veronikatok este dodam, ja zo mam iba na nohach,, ale vyzera to uplne rovnako, dakujem
Zdravím vás ... Pozerám na fotky a presne takto to má teraz moja dcéra ... Čo vám povedal lekár? Odpisete mi niektorá?
Vyzerá to ako štípance.