Ahojte, mam 9r dceru a uz tyzden mame afty v pusinke, nevieme sa ich zbavit. Nic nechce jest, pije len cez slamku, uz je chuda jak palica 😢 berie vit B, C a potieram jej to propolisom...je na nu zalostny pohlad ako ju to boli 😖...co mam este robit?
Vyskusame🙂
Pangamin, čo sú prirodne pivné kvasnice, majú vôbec najväčší obsah Bčka a banány.
Daj jej spravit testy na potravinove alergie. Najma celiakiu.
Celiakiu nema urcite 👍
Syn máva tiež afty. Jemu sa najlepšie vidí čaj zo šalvie. Urobím taký silnejší a stále si vyplachuje pusu. Väčšinou to do týždňa prejde. Prajem skoré uzdravenie...
My sme to tiež mali prednedávnom, treba vit. B, aj C-čko, nám kázali vyplachovať s roztokom Tantum Verde...Zabralo a zatiaľ sa nevrátili ešte ani raz...🙂
Ja som mávala veľmi často afty aj kútiky a herpesy. Zubárka mi poradila jesť pohánku a pohánkové vločky. Už som zabudla čo obsahuje, ale odkedy som ju zaradila do jedálnička, nemala som kútik ani raz, herpes iba počas choroby po horúčke ...
Dakujem za tipy 🙂
Ahoj, my mame zasa v kutikoch. Tiez som kupila Bkomplex a nejaku mast na to, ale vracia sa to o par dni ako to trosku ustupi...tak som zvedava co baby poradia.