Bolesti nôh u 8r dieťaťa

badimeria
10. mar 2019

Dobrý deň prosím o radu ja už neviem kde ísť za kým koho poprosiť som zúfalá Môj syn zdravé dieťa narodené v termíne žiadne komplikácie nikdy.Uz asi tri roky má po akejkoľvek záťaži také bolesti nôh ze nám plače večer po nociach.Staci nenáročná túra alebo bicykel a začne to.Brali krv na reumu na kyselinu moc.na kadečo vitamíny minerály všetko v poriadku.Uziva wobenzym colafit príoste ziadna zmena boli sme u ortopéda má ploché nohy ale má ortopedické vložky domáce cvičenia.Kazdy nás odkazuje na každého no nik nám nevie pomôcť a odboji že je to rastové prosím poraďte mi čo kam ja už neviem dala by som všetko zato aby som ten zúfalý plač už nemusela vidieť.

evaachesa
10. mar 2019

@badimeria nemoze mat problem so stitnou zlazou? Boli ste u endokrinologa?

jana2679
10. mar 2019

Smer kardiológ odporúčam

badimeria
autor
11. mar 2019

@evaachesa
@jana2679 kardiológ tam chodíme od malička pravidelne nakoľko svokre s mrepo bábätko na syndróm náhleho ...takže mmy chodíme preventívne od narodenia a v poriadku.Endokrinolog sme neboli myslíš že by to mohlo mať súvis?

evaachesa
11. mar 2019

@badimeria ja som sa v detstve casto stazovala na bolest noh, ale skor unavovu, neboli to silne bolesti a mavala som nonstop zvysenu teplotu 37,4 cca tak sme chodili na endokrinologiu ale aj na gastro ..na gastre mi zistili helicobactera. Na endo zase ze mam znizenu funkciu stitnej zlazy a tiez som na svoj vek bola velmi nizka a akosi som nerastla. Urcite by som skusila aj ked netusim ci to moze mat suvis. Drzim palce 🙂

jana2679
11. mar 2019

@badimeria neviem🤨, ale skúsiť treba všetko.

39520
11. mar 2019

@badimeria my to iste mame, niekedy aj bez zatazi ked je, skoro kazdy den masirujem, aj teraz pred spanim a auka od bolesti, ale boli sme dlho na ihrisku, stale bolesti noh. Tiez nam doktori nepomohli, vraj rast, tiez trochu ploche nohy a vlozky specialne nosi. V noci ked sa budi na bolest, vymasirujem s alpou, ked sa znovu zobudi tak podam akoze proti bolesti napr. calcium sirup (psychika) a ked sa znova zobudi a slzy v ociach tak uz davam proti bolesti (akoze silnejsi). 7 rokov ma. Nemoze mat aj svalovicu? Ked mali novu druzinarku, davala im robit za trest drepy a to vela drepov a celu noc som preplakala s nim pri posteli..

slavka173
12. mar 2019

Ja som to mala ako dieta, vzdy mi to namastili Heparoidom, nie je to nic vazne, vyrástla som z toho.

badimeria
autor
13. mar 2019

@39520
@slavka173 dakijem nás nechodí do družiny ale proste tak isto koľkokrát si aj sama poplacem že ako je toto možné nemôžem ho takto vidieť ničí má to keď vidím ako strašne plače a že ho tá bolesť budí zo spánku.Ja už nechcem doňho pchať tabletky od bolesti no tiež niekedy siahnem potom mňa zaujíma skôr tá príčina žiaľ bez pomoci teraz sme sa objednali do nemocnice na kliniku telovychovneho lekárstva na vlastnú žiadosť tam mu urobia všelijaké testy