Baby ahoj môj drobec za sťažuje stále len keď sme von na bolesť noziciek proste vyjdeme von všetko ok a po 10 min mi povie že mamka bolia ma nôžky a pýta sa na ruky nechápem doteraz to nerobil .... nestretla ste sa s tým niektora? Doma mi to vôbec nepovie skáče po posteli naháňa sa všetko proste ale bolia ho len von len von mi to povie 🤔 ideme samozrejme k lekárke v pondelok
Moze to byt aj tym, ze sa chce nosit a vie, ze toto zaberie.ale, aj topanky ako pise evulikm. Musis to len hadam odsledovat.
@mon1806 ako pisu dievcata- bud topanky- ci uz male alebo mu nesedia dobre a neciti sa v nich pohodlne. Ale mne napr. syncek- takmer 2 rocny - sa takto pytaval na ruky, ked ho obchadzala choroba. Neviem ako dlho to u vas trva, ale u nas, ked sa takto po chvili pyta na ruky, tak do cca 14 dni je chory. Podla mna uz taka celkova unava na neho dolahne. Drzim palce
inak co sa topanok tyka nemusia mu byt male ale staci ak su uzsie alebo tlacia troska pri clenkoch. Skus vypozorovat, ked mu topanocky obujes nove a ked obujes niektore stare alebo papucky. Najlepsie uvidis ako mu sedia, ked vytiahnes vlozku a na tu sa ti doma postavi - uvidis, ci ho nemozu niekde tlacit. Mne dcera takto kricala a zistila som, ze ju tlacili na clenkoch !!! Uplne nove, makke - ale strihovo jej nesadli. VYmenili sme a bolo dobre. Inak ak bude s topanockami vsetko v poriadku, je dost mozne, ez sa neciti pohodne a chce sa nosit ako pisu dievcata. Drzim palce na skore vyriesenie.
Ďakujem baby 💓
Baby ďakujem všetkým kúpili sme nové topánky väčšie o číslo a už je v pohode 💓💓💓💓😙
@mon1806 nemá náhodou nové topánky? Mne sa takto syn pýtaval na ruky, keď sa mu zle chodilo v topánkach, už ho začínali tlačiť