Ahojte stretli ste sa s tým? Môj syn 2r sa v noci často budi s veľkým plačom a keď sa ho pýtam co mu je, že ho boli noha, bud koleno alebo nižšie členok. Nemá žiadne problémy. Je zdravý. Môže to súvisieť s rastom? To s počula. Ale tak často? Niekedy to je aj 3x do týždňa. Plače dosť z ničoho nič sa zobudí s plačom. Ďakujem
Moze to byt z rastu, ale v noci sa bolestami noh prejavuju aj horsie diagnozy, preto by slm trvala na odberoch krvi pre istotu..
Aj môj to mával z času na čas (súvisí to s rastom). Ale trikrát do týždňa to zas nie. Možno treba ešte doplniť vitamí D a veľa mliečnych výrobkov. U doktorky sme s tým neboli, začal jedávať veľa jogurtov, termixov.... a potom sa to upravilo.
Ja som to mavala sa pamatam, ze ma boleli nohy pocas spanku
netreba zacinat od najhorsieho, ani pchat deti nurofenom. Pomaha pred spanim vymasirovat nozky olejom z 31-bylin a kostihojom alebo arnikou
Moj ma 4r. a tiez sa budil s placom ze ho bolia nozky a to bolo asi len 4x behom roka nastastie. Dr. povedala ze z rastu, ale keby to bolo castejsie ze mu vezmu krv.. Povedala ze mu mam dat nurofen proti bolesti.