Ahojte, nestretli ste sa v poslednom čase a bolesťami nôh po chorobe? Syn mal teplotu 4 dni a už dva dni ho veľmi bolia nôžky, nemôže ani prejsť z jednej izby do druhej, v noci sa tiež budí s plačom na bolesť. Ďakujem
poznam po obycajnej nadche s teplotou to zislo na bedrovy klb a neterka sa tyzden nemohla pohnut, robila sa jej tekutina a zapal. U nas sa tomu hovori "bedrova nadcha" ja by som zasla za Dr
Dobrý deň môžem sa opýtať prešlo to nakoniec. My máme to isté mal chrípku teploty prešli a dnes sa nevie poriadne ani na nohy postaviť. Ďakujem
@shakes ahoj, áno, tak dva dni ho boleli a potom to našťastie prestalo 🙂
Ďakujem pekne za odpoveď 🙏
to nei je bolest po chorobe, ale pri chorobe.
infekcne ochorenie, aj ked teplota ustupi, trva rozhodne 1-2t. organizmus sa musi zregenerovat a to nenastane za 2dni,
a k otazke, pri infekcnych ochorneiach byva bolest noh.
obzvlas pri virozach sa vyskytuje bolest kbov a svalov.
okrem toho sa moze vyskytnut aj artritida - zapal klbov.
ori artritide sa casto vyskytuju priznaky, ako bolest, opuch a zacervenanie klbu.
to bude skor pri akutnej artritide,
infekcne ochorenie moze spustat aj juvenilnu artritidu, ktora je chornicka a rozhodne ju treba liecit. v takom pripade sa nemusia vyskytovat taketo priznaky, skor sa vyskytuje bolest a stuhlost v klboch, ranos a dieta musi rozhybat.
niekedy to moze byt aj priznak inych ochoreni.
tazko povedat, co z toho to je. ani dr to asi nebude vediet odlisit, faktom ostava, ze aj ked by a jednalo o artritidu, pomahaju analgetika. mozno by bolo dobre pouzit Nurofen sirup. tieto lieky tlmia zapal v klbe. ak by to nepreslo, treba ist k dr. necakat zbytocne dlho. nech to vysetri.
a teda u mojej dcery takto zacali bolesti klbov, ktore sa podobali na rastove. aj ked tieto bolesti byvaju ked dieta rastie. no moja dcera mala poruchu rastu, netusim preco ju boleli nohy.