Bolesti nôh a horúčky u 3- ročného.

maminka2016
1. aug 2019

Prosím vás malý sa mi sťažuje že ho bolia nôžky ma 3 roky môže to byť z toho ze rastie ale zároveň ma vysoké horucky co pokiaľ viem pri raste nemá byť malo vaše deti tie horucky v období rastu?

kaia
1. aug 2019

Horucky tam nepatria. Skus sa obratit na Dr.

pininka1
1. aug 2019

Presne ako píše @kaia, deti bolia nôžky keď rastu ale je to bez teplôt. Nejde naňho náhodou chrípka? Lebo vtedy deti boli celé telo a majú horúčky.

slnecnica121
1. aug 2019

Dobré ráno možno to sem nepatrí ale súrne potrebujem poradiť neviem na koho sa obratit! Chcem sa informovať ohľadom zubára v okolí BB Martin Ružomberok či existuje bezplatné ošetrenie zubov keď mám panicky strach zo zubára a veľa vážnych diagnóz neuveriteľné má bolia zuby hlava mi ide puknut no žiaľ bojím sa zubára a momentálne moja fin.situacia by mi ani nedovolila ísť k zubárovi keďže nemám nato absolútne vie mi niekto poradiť? Má niekto skúsenosti? Veľmi pekne ďakujem za rady

ktochytavzite
1. aug 2019

@slnecnica121 daj sa hospitalizovat a urobia ti zuby v ramci hladania priciny.Teda vytrhaju

diewcatqoo
1. aug 2019

@maminka2016 ahoj, chod urcite k lekarovi. Mali chlapci su nachylni na zapal bedroveho klbu, tak radsej chod na vysetrenie. My sme boli, syn sa tiez nevedel postavit na nozky, urobili sono klbov, ale nastastie sa to u nas nepotvrdilo.
Takze pre istotu radsej chod k lekarovi, lebo pri rastovych bolestiach horucky nebyvaju. Drzim palce

vendulka80
1. aug 2019

Akútne k lekárovi na odber krvi a pri teplote aj ked to nemusi mat súvis tak aj moc

3petka
1. aug 2019

@maminka2016 Môže to byt aj z horúčok že ho bolia. Môj sa vždy pri alebo po chorobe nato sťažoval. Potom už ok. Alebo mám ploche nohy a z toho ho môžu bolieť.

maminka2016
autor
1. aug 2019

Boli sme ma chrípku