Milé maminky neviete mi niektora poradit zabaly alebo nieco od starych mam.dnes som bola s malou na pohotovost a nedala nam nic iba fenistil a probiotika,mala mi kasle takym zachripnutým kaslom az niekde s trubice jej to ide,pani doktorka nam povedala,ze mame virus,a pri kaslani nam strašne place,ak by ste vedeli o nejakom zabale dajte vediet.Dakujem
teplotu nema ma len zvysenu teplotu 37,1.Dakujem za radu
Na to sú najlepšie kalciové injekcie - ampulku rozdeliť a piť. Moja malá - keď mala 7 mesiacov - tak som rozdelila na 5 dávok a 3dávky mala na deň. 5 ročný syn - celú ampulku na tri dávky. Neviem - koľko má tvoja dcérka - ale dobrý je aj cibuľový čaj - variť 2 cibule neskôr pridať jablko a nakoniec majoránku - dá sa piť aj neochutený ale pre väčších s citrónom a medom.
potrebuješ zvlhčiť sliznicu dých. ciesť a "vyrobiť" niečo,čo sa dá vykašľať /neviem to lepšie laicky popísať/ nasaď jej sirup expektorans napr. Mucosolvan junior
@lilam a teplotu nemá? lebo pri teplote by sa zábaly dávať nemali.
pri zápale hrtana pomáha klasický olejový zábal, alebo masť - musí byť neslaná. ja som ju dávala ešte aj na trošku vyklepaný a naparený kapustný list. a hlavne zvlhčovať vzduch. tiež spánok v polosede.