Bolesti hrdla alebo dýchacej trubice

lilam
26. jan 2013

Milé maminky neviete mi niektora poradit zabaly alebo nieco od starych mam.dnes som bola s malou na pohotovost a nedala nam nic iba fenistil a probiotika,mala mi kasle takym zachripnutým kaslom az niekde s trubice jej to ide,pani doktorka nam povedala,ze mame virus,a pri kaslani nam strašne place,ak by ste vedeli o nejakom zabale dajte vediet.Dakujem

renab
26. jan 2013

@lilam a teplotu nemá? lebo pri teplote by sa zábaly dávať nemali.
pri zápale hrtana pomáha klasický olejový zábal, alebo masť - musí byť neslaná. ja som ju dávala ešte aj na trošku vyklepaný a naparený kapustný list. a hlavne zvlhčovať vzduch. tiež spánok v polosede.

chryse
26. jan 2013

@lilam ahoj,,,nasa mala ma to iste a skoncili sme v nemocnici s larygitidou,,,,,, cely den tak tazko chraplavo dychala a dusilo ju,,,,kaslala ako zo suda,,,,a ked sme dosli, hned si nas nechali,,,, skus jej otvorit okno a vyvetrat aby mala v izbe chladnejsie,,,,,

lilam
autor
26. jan 2013

teplotu nema ma len zvysenu teplotu 37,1.Dakujem za radu

lilam
autor
26. jan 2013

@chryse Moja mala nechrči len ma strašný kašel pri ktorom az plače,neviem to popisat ale ja som to mala pri zapale dychacej trubice.no ale pani doktorka sa vyjadrila,.ze je to virus.

alena0305
26. jan 2013

Na to sú najlepšie kalciové injekcie - ampulku rozdeliť a piť. Moja malá - keď mala 7 mesiacov - tak som rozdelila na 5 dávok a 3dávky mala na deň. 5 ročný syn - celú ampulku na tri dávky. Neviem - koľko má tvoja dcérka - ale dobrý je aj cibuľový čaj - variť 2 cibule neskôr pridať jablko a nakoniec majoránku - dá sa piť aj neochutený ale pre väčších s citrónom a medom.

janinah
27. jan 2013

potrebuješ zvlhčiť sliznicu dých. ciesť a "vyrobiť" niečo,čo sa dá vykašľať /neviem to lepšie laicky popísať/ nasaď jej sirup expektorans napr. Mucosolvan junior

janinah
27. jan 2013

@alena0305 toto sa robilo s kalc.inj. pred 30rokmi,dnes je iná liečba

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz