Ahojte, chcela by som požiadať o radu.Môj malý sa stále zvyja a pučí pri poslednom nočnom krmeni. Robi to už počas papania. Dnes dokonca takmer všetok mlieko vyvrátil, ale inak vracať nezvykol. Tento stav sa s pravidelnostou opakuje každý deň už minimálne 3 týždne. Zdá sa mi, že je to skôr zaludok čo ho bolí a nie creva resp.vetry, lebo má bolesti len kratko po zacatí papania. No nechapem preco prave v tú dennu hodinu a preco nie inokedy. A nerozumiem ak by bol citlivy na laktozu, tak by bol aj cez den a v noci aj pri ostatnych krmeniac ale on to ma iba vtedy. Ma niekto podobne skusenosti. Mimochodom strasne zle kaka, pomaham mu teplomerom, ale UM už menit nechcem, lebo raz som uz zmenila nutrilon na hipp bio combiotic, ale stolica sa este zhorsila. 🙂
podla mna to moze byt kolika.. skus dat malemu kvapky coliprev s enzynom laktazy.. nam velmi pomohli a zabrali..
nepridalo mi to 1,prispevok..takze:aj moji to robili,ale boli kojeni.skus davat aj pocas papania viac krat odgrgnut...s um ti moc neporadim..