Bolesť v drieku u 2 ročného dieťaťa

pivonka17
17. dec 2018

Ahojte mamicky, prosim vas, mali ste, bohuzial, aj vy problem s 2 rocnym dietatkom ako my? Maly sa nam par krat stazoval po vecernom kupani, ze ho boli v oblasti pipika ale nie pipik samotny. Par krat si drzal "krize" a povedal "au". Pozrela som mu to a videla som, ze to ma podrazdene od plienky ,tak som si myslela, ze ho boli ta podrazdena kozicka a ponatierala som ho. Isla som s nim k lekarke a povedala mi, ze m a zapalenu mocovu trubicu a ma ju uzku a treba ist na Kramare. Dnes rano sa na ten chrbatik velmi stazoval. Volala som na Kramare ale termin maju az na marec. Ako to riesit? Mam ist cez urgentny prijem?? Nechcem cakat, bojim sa, ze bude mat oblicky((( Mate niektora tiez s tym taketo skusenosti? Boli to, nedajboze, oblicky? Za kazdu informaciu som vam vdacna!!

majcika
17. dec 2018

@pivonka17 odbery boli robene? Ak nie isla by som na urgent, idu sviatky nech viete co to je

pivonka17
autor
17. dec 2018

@majcika Dakujem..ideme. Odbery mu neboli robene((

dzulli1980
17. dec 2018

A to je ako možné, že mu doktorka určila diagnózu bez odberov? Bez srandy, kľudne to môžu byť obličky ... neodkladaj, choďte na urgent.
@pivonka17

pivonka17
autor
19. dec 2018

@dzulli1980 tak boli sme na Kramároch a obličky sú v poriadku. Máme len sťahovať predkozku. Odporučili nás k ortoledovi

dzulli1980
19. dec 2018

Chvalabohu, som rada ... aj Ty si určite spokojnejšia, keď syna poriadne vyšetrili 🙂 ... všetko dobré prajem, nech sa darí 🙂
@pivonka17

majcika
19. dec 2018

@pivonka17 tie bolesti ma z coho teda? Z nestahovania predkozky ci?

pivonka17
autor
20. dec 2018

@dzulli1980 Ďakujem!! Prajem.krasne sviatky)🎁🌲

pivonka17
autor
20. dec 2018

@majcika nie,aj moc ma v poriadku. Lekárka s ním dnes cvičím a všetko o.k. Skôr si myslím, že to má z toho, ze nechce nosiť papucky a doma stale behá a skáče a tie plávanie podlahy si veľmi tvrdé. Možno to má z tych otrasov

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz