Bolesť uška

jarabicka
24. nov 2016

Baby akurát môjho syna začalo bolieť uško, o 19-tej zobral prvú tabletu zinnatu lebo mal kašel a sopeľ, tak sme boli na výtery a vyšlo mu to pozitívne na nejakého koka...tableta určite ešte nezabrala, ale čo na bolesť uška?

izabela333
24. nov 2016

burrow roztok nakvapkať na štrafík a na 2 hodiny vložiť do uška...potom kvapky - Tobradex alebo Otobacid.

jarabicka
autor
24. nov 2016

@izabela333 Burrow mám, nakvapkám to na vatu a vložím to tam?

izabela333
24. nov 2016

@jarabicka ano 🙂 držím palce, aj my mávame často zápaly ušiek...je to veľká bolesť :(

jarabicka
autor
24. nov 2016

@izabela333 a zaberajú tie kvapky&?

izabela333
24. nov 2016

@jarabicka ano, zaberajú ale bude treba aj ten otobacid alebo tobradex. Myslím, že oba sú na predpis. Od bolesti môžeš dať na noc panadol alebo nurofen, lebo večer je bolesť intezívnejšia.

jarabicka
autor
24. nov 2016

@izabela333 a je nás treba ešte k ušnej ked máme zinat?len nestihol ešte zabrať ...

izabela333
24. nov 2016

@jarabicka hm,, ten by mal pomôcť aj pri zápale stredného uška...neviem..možno by som skúsila ten zinnat a štrafík a uvidíš ako bude reagovať a ako dlho sa na bolesť bude sťažovať.

hradnapani
24. nov 2016

@jarabicka nam dala orl lekarka od bolesti nurofen - ze kym zaberu atb, tak to trva. Nic ine nam od bolesti nedala. Mozes aj paralen, ale nurofen (brufen, ibalgin) je vraj lepsi

20mimka
24. nov 2016

Jednoznacne Otobacid !!!!sú No1 ! 😉

jarabicka
autor
25. nov 2016

Babenky ďakujem vám pekne 🙂...do rána bol kľud, nebolelo ho to, večer som dala Burrow kvapky 😉