Bolesť ucha u 5-ročného syna

katarina092
1. jan 2025

Ahojte mamicky,
Moj syn sa od vcera stazuje ze ho boli usko.. v noci dost plakal, manzel mu ho vycistil a trochu bolest ustupila… rano nic, vsetko vyzeralo ok. Teraz sa opat stazuje.. ma ho trochu cervensie ale nie tak ako v noci… Hovori, ze ho buchla o stenu 3 rocna sestra, ale neviem ci tomu mam verit, obcas si zvykne vymyslat. Nema teplotu, nekrvaca mu nic z ucha.. stretli ste sa s tym uz?
Dakujem pekne

martul
1. jan 2025

@katarina092 bolesť ucha je hrozná, pre mňa jedna z najhirších, išla by som na pohotovosť.

januarova
1. jan 2025

@katarina092 nemáš doma Burow kvapky? Tie pomôžu, sú bez receptu

hipuska
1. jan 2025

To ste ešte nidky nemali zápal ucha? Tie bolesti sú neznesiteľné a vystupujú hlavne v noci. Bez ATB to je zbytočne trápenie, už dávno ste si mali skočiť pre lieky. Tiež, sprtat sa v zapálenom usku tiež nie je najlepší nápad. Pomaha ešte teplo. Do ponožky soľ, zohriať do mikro a teplé prikladať na uško

majusik1304
1. jan 2025

@katarina092 uško zvykne bolieť hlavne v noci. Určite choďte na ORL zajtra. Neodkladajte. Držím palce!

lilinka76
1. jan 2025

@katarina092 Mne kedysi pediatrička našich detí vravela, že dieťa si bolesť ucha nevymyslí. Šla by som k lekárke.

janinah
1. jan 2025

Už ste mohli byť na orl pohotovosti a mat dg aj liečbu,zbytočne ho trapite.

prasiatko30
1. jan 2025

Ak je to prvy raz co sa sťažuje urcite by som isla k mudr aby sa na to pozrel. Inaksie ak ma vela hlienov tak kludne ho to moze boliet aj z toho. Treba sa snazit aby sa mu uvoľnili hlieny a nehromadil sa mu v dutinách

pimpa12
1. jan 2025

@katarina092 môže to byť začínajúci zápal stredného ucha. A to je strašná bolesť. Zajtra choďte hneď k lekárovi.