Dieťa bez predchádzajúceho pádu, či úrazu začalo z ničoho nič bolieť stehno ľavej nohy. Nedokáže na ňu ani dostúpiť. Stretli ste sa prosím vás s takýmto zdravotným problémom? Čo bolo príčinou? Ďakujem vopred za odpovede.
@helenanovakova no ak nevie stupit na nohu, je to dovod na okamzitu navstevu lekara. Moze to byt hocico, napr.zapal bedroveho alebo kolenneho klbu 🤷 to ti nikto nrpovie z diskusie na konovi, chodte este dnes na pohotovost
Nie je po viróze tak cca mesiac dozadu? Treba dávať ibuprofén Ibalgin 2_3 dní podľa hmotnosti a letáku lieku dávkovať..
Ak to nepomôže tak k dr.
A fyzické šetrenie
@helenanovakova nenatiahol si niečo na telocviku, mohlo ho seknut, ale išla by som k doktorke zajtra
@helenanovakova dlhé kosti bolia deti aj pri rychlom raste, nevytiahol sa za posledné obdobie viac? V každom prípade je to na návštevu lekára
@helenanovakova moja dcéra mala podobne a nakoniec bol zablokovaný stavec v krížoch,ortopéd jej zatlačili na to mieste a poobede behala
@helenanovakova nestretla, ale ak nevie stúpiť na nohu, tak by som sla na pohotovosť