Bolesť rúčky dvojročného dieťaťa

13. mar 2021

Ahojte dievčatá chcem sa vás opýtať či ste niekedy niečo také zažili? Moja mala sedela na posteli a čítali sme knižky a proste sa hrala a akoby sa jej rúčka šmykla o hnižku ale v podstate sa nič nestalo...Zrazu začala plakať velmi a nič mi nevravela iba plakala a potom z nej vyšlo že boli ručka ale velmi plakala tak sme šli na pohotovosť kde lekár urobil usg a nič tam nevidel ani zlomeninu ani nič vyklbené. Bála som sa lebo asi pred 1 rokom sme tu istu rúčku mali vyklbenú a museli jej ju naprávať ale teraz tam nič nebolo vidno. Lenže ju stale ta ručka boli. Myslite si že to ma natiahnuté alebo udrené?

iritka
13. mar 2021

udrene asi nie ak sa nebuchla. aj tu rucku pouziva alebo s nou nechce hybat?

simonecka008
13. mar 2021

Napiste mi spravu... nam sa to stalo pred mesiacom

autor
13. mar 2021

@iritka nechce s nou hýbať

hipuska
13. mar 2021

@simonecka008 prosím čo sa stalo? U nás niečo podobné

autor
13. mar 2021

@hipuska a ako ste to poriešili??

iritka
13. mar 2021

tak ju mozno zle vysetrili, prvykrat mala pronatio dolorosa vyklbenie? lebo potom je mozne ze aj teraz. moja dcerka ma na to nabeh a uz to mala asi 6x - naucili sme sa to uz aj sami napravat.

autor
13. mar 2021

@iritka no robili jej ronteg to by bolo vidno ak by tam bola zlomenina nie ? alebo vyklbene? či ? prvýkrat jej to naprávali a mala to akoby hore vyklbené... tolko krát to mala tvoja dcérka vyklbené??

iritka
13. mar 2021

lebo si pisala ze jej robili usg, preto som myslela ze by jej to tam nemuselo byt vidno, na rontgene asi hej, zlomeninu urcite by videli. kde hore vyklbene? lebo moja to mava v lakti. moja to uz asi 6x mala. vtedy si deti tu rucku drzia pri tele a nechcu ju pouzivat, ale ak sa nou nehybe tak to neboli tak.

mirpet
13. mar 2021

Male deti maju velmi jemne slachy,nam sa stalo to iste.maly plakal,nechcel ruckou hybat,preslo to na dalsi den

mirpet
13. mar 2021

Natiahnute väzivo...šľacha

autor
13. mar 2021

@iritka pardon rontgen mala robený nie usg ...

autor
13. mar 2021

@mirpet a za aký čas ta bolesť prejde?? a čo treba robiť ?

mirpet
13. mar 2021

My sme neboli ani u lekara...na dalsi den to preslo...z minuty na minutu zabudol a uz bolo ok

autor
13. mar 2021

@iritka no hore ako ma plece ale to bolo pred rokom že vraj teraz nič nebolo vidno ... len ju to bolí...

mirpet
13. mar 2021

Zrejme len natiahnute

iritka
13. mar 2021

tak neviem, skus teda pockat do zajtra, ak by v noci plakala velmi alebo aj zajtra ze ju to stale velmi boli asi by som isla na inu pohotovost.

mariska1989
14. mar 2021

Pravdepodobne tam má seknutý nerv .skúste jej fénom fúkať na to hlavne pozor až ju nepopalite

autor
14. mar 2021

Dievčatá ma trošku ručku akoby spuchnutú ... dnes trošku menej bolí ...