Ahojte chcem sa spýtať stretli ste s auz s týmto ze keď kupem. Maleho a umyvam mu pipik tak kričí au? Aj keď mu sťahujem predkožky tak kričí au
V kazdom pripade sa porad s detskym lekarom nech posle na urologiu..deti nevymislaju ked ho boli nieco tam ma
@ildiko36 moj mal cervene a potom zrazu dostal teplotu a cele sa mu napuchlo..ze som to nevedela stiahnut z jedneho dna na druhy..pritom kazdy den som sa o to starala..urolog ako chcel stiahnut kopec hnisu vystrelilo..na sylu to strhol a sondou to narezal..bez lokalnej anestezi..dieta mi zacal zvracat hnackovat a odmietal stravu i tekutiny..ked ca pocikal vrieskal od bolesti..za 2dni schudol 3kg..davala som repikovy kupel a framikoun mast..zdarmo smo mu natahovala a kremovala mal tam jazvu a zapal..zrastlo mu to..
Moj syn ako 2-rocny tiez krical au ked som mu stahovala predkozku pri kupani (doktor odporucal), ale inak ho nebolel. Teraz bude mat 3 a uz je to lepsie. Asi je podstatne kolko ma vas syn rokov a na toto stahovanie je dobry slezovy krem. Ak ho ale boli pipik len ked sa ho dotknete, urcite to rieste s doktorom.
Repikovy kupel a framykoin par dni. Poriadne umyvat pod tecucou vodou, nepouzivat vlhcene a nechaj ho co najviac naholo
@miska7754 syn mal na to krém Bactroban, ale zvykne sa aj Betadine dávať
@miska7754 nema tam zapalene?