Bolesť päty u 2,5-ročnej

8. mar 2024

Ahojte. Všimla som si že malá si miestami dáva čudne nohy. A hlavne pravú čo som nečakala keďže má vpadnutý členok na ľavej nohe. Cez deň skáče,lieta a večer keď špekuluje že nechce spať tak ukazuje že ju bolí tak okolo päty..chodidla proste tam dole nikdy nie celá noha..keď jej niečo zakážem alebo zvýšim hlas tak ju zrazu bolí kolienko ale potom hneď aj prestane🤦‍♀️😀viem,deti špekulujú ale dnes som si všimla že si divne dáva nohu aj si sťahovala prsty na boso...ale smiala sa že je šiši🤦‍♀️🤦‍♀️...bude to asi na ortopéda že? Nejaké skúsenosti? Iné ťažkosti nemá,na váhe pekne naberá nekolísa jej...miestami spí zle ale to rozpráva zo sna dačo...pije,behá je veselá a teda že by bola spavá som si fakt nevšimla 😀

livuska124
8. mar 2024

Môže to súvisieť s tým vpadnutým členkom - že tú druhú nohu inak zaťažuje a následne ju bolí. Dcéra má ploché nohy + vpadnuté členky (už je to teraz lepšie, lebo cvičí a má vložky na mieru) a tiež sa zvykla sťažovať na bolesť päty, inokedy celého chodidla, alebo toho "vankúšika" pod prstami.

autor
8. mar 2024

@livuska124 presne áno aj tie vankúšiky a chodidlá presne to. No zájdeme radšej k dr.a on nám najlepšue povie. Ale ďakujem za odpoveď.