Ahoj maminky, moj maly zvykne vstavat rano okolo pol deviatej, ale dnes rano vstal o pol jedenastej. Ked sa chcel postavit, tak zacal plakat, ze ho boli nozicka, konkretne ukazoval vnutornu stranu clenka. Po chvili sa postavil a krivajuco chodil akokeby ho mal vyvrtnuty. Cez den sa to zlepsilo, len ked som ho pozorne sledovala, tak som videla, ze nim nepohybuje normalne. Ked dlhsie sedel, tak potom vzdy trocha zakrival, povedal au a uz normalne chodil. Nema ho ani opuchnuty, ani nema modrinku. Ked som mu nozicku postlacala, tak nijako nereagoval. Vecer povedal au, ked sa s tou nohou zaprel do stola. Od soboty do vcera skakakl u babky na trampoline. Co to moze byt? Citala som rozne prispevky o bolesti noh, tak som vystrasena. Dakujem za reakcie.
ahoj,moj maly toto prvy krat ked mal 4roky, boli sme po chorobe a chripka mu uderila do noch,az tak ze sa nemohol na ne postavit vobec.Boleli ho lytka a nozicky mal uplne vystrete.Boli sme tyzden v nemocnici,robili mu rozne vysetrenia a na nozicky sa
postavil az o 3dni, davali mu tam ibalgin sirup,ten je protizapalovy.Teraz ked byva chory,obcas ho to boli,dam mu sirup a do 10min. mu to ustupi. Vraj ma vtedy oslabenu imunitu.Zajtra radsej zbehni doktorke.
môže to byť zápal klbu,treba ísť na vyš.
@luciaxy mne napadlo,že ked skákal na trampolíne,tak ho má vysilený.ak si veľmi vystrašená,zájdi radšej k dr.,ale ja osobne by som na začiatok najskôr dala octanové obklady a napr. nurofen,alebo nejaký protizápalový liek pre deti. a ak by sa to napr. do 3-4 dní neupravilo,prípadne zhoršovalo,zašla by som určite k dr.
Moze to mat kludne z toho skakania, natiahnute vazivo alebo nieco take. Odporucam masticku Mucoplant.
Dnes rano vstal a uplne normalne chodil. Tiez ma napadlo, ze to ma z tej trampoliny. Ja som sa vystrasila, lebo mi raz kamoska hovorila, ze jej neter sa raz takto zobudila, ze krivala a po tyzdni jej opuchlo koleno a zistili, ze ma nejaku detsku reumu, neviem ten presny nazov. Pred troma mesiacmi mi zomrela kamaratka, ostali po nej dve male deti, tak ja odvtedy strasne stresujem zo vsetkeho.
ja som bola takto s malym na neurologii a ortopedii jeho boli kolienko..nic nezistili len mi povedali ze to zvykne byt po prukom raste mozu byt kosticky take ubolenejsie..mozno je to aj vas pripad..skuste..vysetrenia