Mamičky ahojte, máte niektorá skúsenosť s bolestivými nozkami u deti ? Konkrétne moje 4 ročná dcéra ma bolesti nôh - už dlhodobo , je obdobie keď je lepšie a horšie . Predovšetkým v noci , ale stane sa , že aj cez deň . Ukazuje , že ju bolia holenne kosti , preškolenie . Boli sme u ortopeda , všetko ok. Boli sme aj na krv u obvodného , tiež všetko ok . Mala zvýšené aslo , ale brala penicilín 3 x po sebe potom. Bolesť stále pretrváva. Môže to byt z rastu ? Alebo ja neveim , mám stres z toho .
Ahoj, aj my sme na tom rovnako uz asi 4roky.Aj ked je cely den doma aj tak sa budi s plačom ze nozicky bolia:( Masirujeme a ked nezabera tak nurofen.Tiez sme boli aj na denzitometrii, ortopeda , krv brali aj na reumu nic nezistili.Ze rychlo rastie co je pravda ,na svoj vek je vysoka ma 6r teraz.Tiez som z toho nervozna a clovek ma strach ale asi musime len vydržat kym to prejde.
Ahoj, aj syn to má takto.. u orto sme síce neboli, ale odbery boli ok. a strieda sa nám to cca 2 roky. Niekedy aj 2 mesiace kľud a potom týždeň katarstrofa... Dlhý je ako týždeň pred výplatou 🙂 niekedy pomôže masáž, keď je veľmi zle tak šupnem lieky proti bolesti na noc /len večer sa sťažuje/
moja to mala od 1,5r a obsa mava aj teraz. uz ma 9r. no do 2r to bolo vlemi intenzivne, potom par rokov miernejsie a teraz fakt minimalne.
co je divne, ked to dcera mala najhorsie, vtedy rastla vlemi pomaly a podpriemerne. a doteraz je drobna, je uplne pod grafom. endokrinologicka je z nej zufala, lebo by mala byt vyssia.
@somavi mali sme ten isty problem dlhodobo. Na imuno lekarka zistila, ze syn ma nizky vitamin D, a prepisala 10 kvapiek 1x do tyzdna, a nohy prestali boliet 🙂
Ano, rastove bolesti. Je to celkom bezne😊