Bolesť nohy u 3-ročnej dcérky

4. mar 2024

Ahojte ,dcérka sa uz dlhšie sťažuje že ju boli nožka hlavne v noci sa budí, je možné že rastie a ju to boli ? Ma 3 roky. Je to aj 2-3x do týždňa, a teraz asi aj 2 x mi to povedala cez deň.Neviem ci to riešiť z lekárkou alebo fakt ide o ten rast ,ani neviem co jej nato dať.Nemate s tým skúsenosti?

nikpa
4. mar 2024

To isté môj 3 ročný, kúpila som volaku octanovu masť s bylinkami, s tým mu to občas natriem a hneď prestane. Nie ze by to bola zázračná masť ale chápes, placebo efekt asi funguje 🙂 No to isté mal aj starší, obdobia kedy sa sťažoval na bolesť nôh boli raz častejšie, potom menej. S ním som chodila aj na ortopédiu kvôli tomu, predpisuje mu vložky a topánky ortopedicke na mieru. Ma ploche nohy a krivu chrbticu, čiže aj to robí svoje. A musíme s nim cvičiť. S mladším som kvôli tomu ešte nikde nebola ale on sa sťažuje na tie nohy podstatne menej ako to robil starší a hlavne po výraznejšej fyzickej aktivite. U neho to pripisujem tomu.

jarmila2010
4. mar 2024

ano,moze ist o rastove bolesti,ale najskor je lespie vylucit nejaky iny problem...dcera ich ma silne od mala a aj po tieto dni spomina,ze ju bolia nohy..ma 11r...nie raz sa stalo,ze sa budila s placom...odbery,neurolog..vsetko bolo v poriadku...pri silnej bolesti davam nurofen...kupujem magnezko v prasku od 3r https://www.drmax.sk/kidimag?gclid=CjwKCAiA_5Wv... natierame nohy alpovym kremom a uz obcas aj ibalginom gelom,ked nechcem pouzit tbl

jarmila2010
4. mar 2024
autor
5. mar 2024

@jarmila2010 ďakujem, tiež som myslela ze jej nasadim magnezko