Bolesť hlavy u dieťaťa

25. jan 2024

Ahojte. Chcela by som sa opýtať na váš názor, moja dcerka 4,5r.. zvykne sa sťažovať na bolesť hlavy, ukáže na čelo vždy...napr 2minutove bolesti.
Ked sa opakovane spýtam, tak uz povie už nie...je dosť často chorá, nádcha skoro každý druhy týždeň. Môže to mat súvis? Niekedy pije aj pomenej, ked sa napije alebo naje, povie ze uz ju neboli... myslím ze ju neboli nejak silno, kedze iba povie "mami boli ma hlava" dam jej pit, alebo ideme jest atd..a potom uz povie ze je dobre...mam to riešiť s dr s vysetreniami? Pobolieva ju tak max raz denne, ale nie každý den, niekedy raz za týždeň, niekedy častejšie... Ďakujem za rady.

queen_mary
25. jan 2024

. Tu sa pripnem, moj 4rocny to tiez robi. Niekedy raz za mesiac niekedy 3 dni po sebe. Ale vzdy mu potom dam vodu a povie ze uz je dobre.
Plus ho boli hlava ked ma horucku

autor
25. jan 2024

@queen_mary presne aj my tak nejak

miadi
25. jan 2024

Malo pije vodu z toho ju boli hlava . Mala som taku kamosku na vs ze nepila pol dna vodu az vecer a vzdy ju bolela hlava. Vravela som jej ze malo pije vodu. Sla k dr a zistil to iste . Ze malo pije vodu. Zacala pit nasilu viac a uz ju Nebolela hlava. Ak je chora mozu ju boliet dufiny . Takze zlepsit pitny rezim a dat viac ovocie zeleninu jest.

kacena4
25. jan 2024

moze to byt z nádchu a dutin

drahomirrra
25. jan 2024

Dutiny, nádcha, dehydratácia, preťažené oči, zlý zrak....milión vecí to môže byť. Sleduj to a keby to bolo často, spomeň pediatrovi.